Prekliatie vlkov

Nočný tieň 2

Andrea Cremerová

IKAR2011/07

Kniha: Prekliatie vlkov - Nočný tieň 2 - Andrea Cremerová
Katalógové číslo: 107278 viac »
Séria kníh: Nočný tieň
Nočný tieň
Titul je zaradený v tejto sérii
10,17

Vypredané
NEDOSTUPNÉ

Kniha: Prekliatie vlkov

Nočný tieň 2

Magický svet, ktorý vo svojom románe vytvorila americká autorka Andrea Cremerová, je krásny, ale aj nebezpečný. Má nemenné, prísne zákony a život sa odnepamäti riadi podľa nich. Dobro a zlo však zvádzajú nikdy sa nekončiaci boj... Koľko skúšok prežije láska? Keď sa Calla Torová preberie v dúpäti svojich zarytých nepriateľov Stopárov, nepochybuje, že jej dni sú spočítané. Jej vynútený svadobný obrad s alfa samcom Renom sa skončil katastrofálne. Calla Rena aj vlastnú svorku opustila a záhadného priateľa Shaya v strachu o jeho život premenila na vlka. V knižnici na Panstve jarabín, v dome Shayovho strýka, ich však obkľúčili a Calla sa ocitla v rukách nepriateľských Stopárov. V omámenej mysli si zachovala obraz Shaya, ako ho, vo vlčej podobe a bezvládneho, odnášajú Ochrancovia nevedno kam. Callina situácia sa zdá beznádejná, ale potom jej Stopári dajú lákavú ponuku – okrem odhalenia tajomstva súvisiaceho s dávnou minulosťou by Calla mohla nielen zachrániť svoju svorku a brata, ale aj muža, ktorému ušla spred oltára. Všetko však musí dobre zvážiť, pretože za ponukou sa skrýva množstvo nástrah spojených so smrteľným nebezpečenstvom. Naozaj stojí bývalý snúbenec Ren a priatelia zo svorky za také riziko? Je Shay naozaj ten, koho by si mala vyvoliť, bez ohľadu na to, čo sa udeje? Rozhodnutie nie je ľahké, ale Calla prvý raz v živote drží v rukách kľúč od vlastnej budúcnosti – a najmä od pravej lásky

Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
107278
Názov
Prekliatie vlkov
Podnázov
Nočný tieň 2
EAN/ISBN
9788055124728
Autor
Andrea Cremerová
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2011/07
Rozsah
336
Rozmer
130×210×30
Hmotnosť
0,40
Stav
Vypredané
Sadzba DPH
10%
Zľava
21%
Úryvok z obsahu knihy...

Máme pre vás úryvok z knihy na prečítanie. Čo poviete, páči sa vám táto kniha?

Do uší mi doľahol dupot čižiem na dlážke, ktosi skrútil kľučku a dvere sa otvorili. Stál v nich muž, ktorého som predtým videla iba raz. Mal husté vlasy farby čiernej kávy a ostro rezanú tvár s jemnými vráskami, pokrytú niekoľkodňovým sivočiernym strniskom, ktoré pôsobilo zanedbane, no príťažlivo. Tú tvár som naposledy videla, predtým ako ma omráčil rukoväťou meča. Zaostrila som zuby a z hrude sa mi vydralo vrčanie.

Otvoril ústa a chcel niečo povedať, no ja som sa premenila na vlka, prikrčila sa a zavrčala. Vycerila som tesáky a znovu zavrčala. Mala som dve možnosti: buď ho roztrhám na kusy, alebo popri ňom prebehnem. Budem sa musieť rozhodnúť v priebehu niekoľkých sekúnd.

Siahol si na pás, odhrnul dlhý kožený kabát a zovrel dlhú zakrivenú dýku.

Tak teda boj.

Zachveli sa mi všetky svaly, prikrčila som sa a sústredila sa mu na hrdlo.

„Počkaj." Odtiahol ruku od dýky a zdvihol ruky, akoby ma chcel upokojiť.

Zmeravela som, prekvapená jeho gestom. Trochu ma hnevalo, že si myslí, že ma tak ľahko upokojí. Zacvakala som zubami a šibla očami do chodby za jeho chrbtom.

„To ani neskúšaj," povedal a zaclonil mi výhľad.

Odpoveďou mu bolo vrčanie.

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
3.2 z 5.0
5
0%
(0)
4
500.0%
(1)
3
125.0%
(4)
2
0%
(0)
1
0%
(0)
Tvoje hodnotenie:
Odoslať

Eva 3 z 5
31.01.2013 18:07:26

Velmi velmi dobre citanie :)


Alexandra 4 z 5
05.02.2013 18:14:29

Utieklo to strašne rýchlo a mám pocit, ako keby sa nič nestalo, pritom sa udialo toľko vecí. Buď prebiehala nejaká akcia, alebo sme sa dozvedali skutočnú pravdu z dejín Strážcov, Ochrancov a Stopárov. Hneď na začiatku som bola zmätená veľkým počtom nových postáv (keď som si už v prvej knihe myslela, že som vyhrala, keď som zapamätala mená všetkých vlkov), na úplnom konci zase sklamaná neexistenciou takpovediac veľkého finále, keďže posledná strana sa končí vlažne - aj keď finálnej bitky sme sa už predtým dočkali.


JaneS 3 z 5
09.02.2013 21:59:02

Tak ako aj predchádzajúci diel aj tento sa mi páčil. Bolo tam veľa zvratom, ktoré sa však podľa mňa dali očakávať. Inak čítanie v pohode.


MiCh 3 z 5
13.02.2013 10:21:10

Číta sa ľahko, pre násť ročných super čítanie


Evelin 3 z 5
04.10.2013 15:15:34

Calla sa na začiatku ocitá na základni Stopárov. Chvíľu mi trvalo, kým som sa dostala do deja, pretože som si ledva pamätala, kto je kto a čo sa robilo v 1. dieli. Autorka to ale postupne zopakovala, takže som nakoniec mala aký-taký prehľad. Začiatok bol skôr taký vysvetľovací, postupne sa pridávala akcia a nové postavy. Okrem pokusov o záchranu Callinej svorky a vysvetlenia skutočných právd sa tu však podľa mňa nič zásadné neodohralo. Celé mi to prišlo ako nejaká malá výplň pred záverečným bojom. Veľký optický klam spôsobuje estetická úprava knihy. Zbytočne sú vynechané biele strany a pomenovania kapitol na celé strany. Kniha je aj vysoká a hrubá, ale číta sa rýchlo a toho textu tam teda je v skutočnosti menej, ako sa na 1. pohľad zdá. Nesadnú mi hl. hrdinovia. Calla mi často prišla blbá, nevedela sa medzi chlapcami rozhodnúť, trápili ju výčitky svedomia a prenasledovali ju zlé rozhodnutia. Shay je Potomok a má nejakú veľmi významnú úlohu vo vojne, čo som tak nejak nepochopila. Potomok sem-Potomok tam, ale nič dôležité zatiaľ neurobil. Ren sa tu vyskytol málo, ale vôbec mi tam nechýbal. Jediným svetlým bodom, ktorý ma nútil držať knihu v ruke bol Connor, do ktorého som sa zaľúbila 8) Stopári sú mi momentálne sympatickejší ako vlci. Normálne žijú, neposlúchajú slepo a poznajú mágiu! Tkáči a Akadémia boli opisované krásne. Prekvapili ma dobre spracované tajomstvá a ich odhalenia. Prepojenia medzi vlkmi, Stopármi a tými zlými sa mi lúbili a nič nie je nakoniec v tomto ich svete také jednoduché. Kniha mi prišla taká vlastne o ničom konkrétnom. Myslím, že je to len taká príprava na záverečný boj s prízrakmi a Ochrancami. Napriek tomu sa mi čítala ľahko, aj keď sa mi mnoho vecí zdalo nepodstatných či zbytočných. Nie je to to najhoršie, čo som čítala, nápad má séria skvelý, no nemám momentálne žiadnu akútnu potrebu prečítať si 3. diel.