Záblesk

Záblesk 1

Alexandra Adornettová

SVK Slovensky IKAR2011/05

Kniha: Záblesk - Záblesk 1 - Alexandra Adornettová
Katalógové číslo: 105696 viac »
Séria kníh: Záblesk
Záblesk
Titul je zaradený v tejto sérii
10,96

Vypredané
NEDOSTUPNÉ

Kniha: Záblesk

Záblesk 1

Hoci sa v ospalom mestečku Venus Cove nikdy nič zvláštne nedeje, práve sem sú vyslaní traja anjeli – bojovník Gabriel, liečiteľka Ivy a neskúsená Bethany –, aby plnili svoje poslanie na Zemi a postavili sa proti silnejúcim temným silám. Bethany je z trojice anjelov najmladšia a viac než silám Zla musí čeliť volaniu vlastného srdca, ktoré ju priťahuje k mladíkovi Xavierovi. Láska anjela k pozemskému chlapcovi však porušuje všetky zákony neba a ani nebesá nie sú nekonečne trpezlivé. Navyše sa v mestečku nečakane zjavuje tajomný študent a každému pripomenie, že nadprirodzené sily nebývajú len láskavé a dobrotivé. A čo je najhoršie, zálusk si robí aj na Bethany, ktorá sa tak ocitá v smrteľnom nebezpečenstve. Z anglického originálu Halo (Feiwel and Friends, New York 2010) preložil Matúš Kyčina.

Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
105696
Názov
Záblesk
Podnázov
Záblesk 1
EAN/ISBN
9788055124452
Forma
Tvrdá, bez prebalu, lesklá
Autor
Alexandra Adornettová
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2011/05
Rozsah
336
Rozmer
130×210×40
Hmotnosť
0,40
Stav
Vypredané
Sadzba DPH
10%
Zľava
21%
Úryvok z obsahu knihy...

Máme pre vás úryvok z knihy na prečítanie. Čo poviete, páči sa vám táto kniha?

Pozrel sa naším smerom práve v tej chvíli a zbadal ustupujúci stĺp bieleho svetla a za ním uprostred cesty tri prízraky. Aj napriek našej ľudskej podobe chlapca niečo vyľakalo – možno naša svietivá pokožka, turistické oblečenie dokmásané náročným zostupom, alebo náš udivený pohľad, ktorým sme si obzerali svoje končatiny. Nech už to bolo akokoľvek, chlapec stratil rovnováhu, strhol bicykel nabok a vletel do jarku pri ceste. Na nohy sa zviechal len veľmi pomaly a niekoľko sekúnd nás uprene pozoroval vystrašeným, ale aj zvedavým pohľadom. Okamžite sme k nemu vystreli ruky v nádeji, že ho tým upokojíme, lenže sme zabudli na úsmev a kým sme si to uvedomili, bolo už príliš neskoro. Vykrúcali sme horlivo ústa, aby sme to napravili, ale chlapec sa zvrtol na päte a dal sa na útek. Ľudské telo je predsa len zložitý mechanizmus a jeho jednotlivé časti sme zatiaľ nedokázali súčasne ovládať. Svalstvo v tvári i v celom tele som mala stuhnuté, nohy sa mi podlamovali ako malému dieťaťu pri pokusoch o prvé krôčiky a pohľad mi stále tápal v tlmenom pozemskom svetle plnom tieňov. Vo svete, z ktorého sme prišli, sme poznali len nekonečný jas.

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
5.0 z 5.0
5
100.0%
(1)
4
0%
(0)
3
0%
(0)
2
0%
(0)
1
0%
(0)
Tvoje hodnotenie:
Odoslať

Evelin 5 z 5
06.03.2013 12:52:44

Krásna sladká anjelovina, ktorá vám spríjemní nudný deň. Romantika a zakázaná láska, pravidlá anjelov... Veľmi sa mi páčilo, ako sa hl. hrdinka učila ľudské veci. Chodenie, chute, emócie, kontakt...všetko autorka nádherne opísala. Príbeh sa veľmi ľahko číta a kniha je jedna z tých lepších anjelských príbehov. teším sa na pokračovanie, ktoré bude v Pekle! Autorka teda vždy vie čím prekvapiť.