Jestli zůstanu

Kniha: Jestli zůstanu - Gayle Formanová
Katalógové číslo: 104650 viac »

Nedostupné
NEDOSTUPNÉ

Kniha: Jestli zůstanu

V románu Jestli zůstanu autorka Gayle Formanová popisuje moderní příběh šestnáctileté dívky Mii, talentované cellistky, která jede s celou svou rodinou na výlet, když do nich narazí auto.

Mia se vzbudí a nic necítí, jen vidí své mrtvé rodiče – a nakonec samu sebe. Její tělo je v kómatu, ale ona sama může vidět a slyšet vše, co se kolem děje. Skrze její vzpomínky pomalu odkrýváme její dětství, poznáváme její rodinu i jejího kluka Adama, se kterým sdílela lásku k hudbě. Pohnutý příběh citlivě mapuje duši dospívající dívky, která je nakonec postavena před těžké rozhodnutí – odejít, anebo zůstat.
Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
104650
Názov
Jestli zůstanu
EAN/ISBN
9788024915340
Autor
Gayle Formanová
Druh tovaru
Kniha
Rozsah
184
Rozmer
136×207×20
Hmotnosť
0,26
Stav
Nedostupné
Zľava
0%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
4.0 z 5.0
5
0%
(0)
4
100.0%
(1)
3
0%
(0)
2
0%
(0)
1
0%
(0)
Tvoje hodnotenie:
Odoslať

jarka.f 4 z 5
05.04.2014 15:52:11

Mia miluje klasickú hudbu. Hrá na Chello. Je v tom dobá. Dokonca tak dobrá, že sa prihlásila na prestížnu umeleckú školu Julliard v New Yorku. Býva na predmestí Portlandu v štáte Oregon. Veľmi pekné miesto na život. Otec hráč na bubny v rockovej kapele. Kde sa vzala Miina vášeň pre klasickú hudbu? Teddy malý nezbedný neposedný brat. Je jej miláčikom od narodenia. Príbeh sa začína tak romanticky a šťastne. Autorka vykreslila Miu ako bezproblémovú tinedžerku. S priateľom Adamom. Ale príbeh bez zvratov by nemal šťavu však. A tak je to aj v tomto príbehu. Autonehoda rodiny všetko zmení. A príbeh sa stáva smutným. Od toho momentu sa príbeh posúva do minulosti a rozpráva o rodine a živote hlavnej postavy. O tom ako sa s Adamom spoznali ako Mia prežívala tento vzťah. Čo do počtu strán je kniha útla. Príbehu to na príťažlivosti neuberá. Príbeh je celý čas smutný. A vy čakáte bude Mia v poriadku. A čo jej rodina a blízki. Bude s babičkou ešte niekedy sadiť kvety? A čo bude s Adamom? Príbeh končí celkom uzavreto avšak v USA vyšlo aj pokračovanie pod názvom Where She Went.