50 otázek a odpovědí z pracovněprávní poradny

Kniha: 50 otázek a odpovědí z pracovněprávní poradny - Nataša Randlová
Katalógové číslo: 101245 viac »
Ušetríte až 0,14 € z bežnej ceny 11,83
A navyše získate 11 vernostných bodov
11,69
Vyexpedujeme do 7 dní
U dodávateľa

Kniha: 50 otázek a odpovědí z pracovněprávní poradny

Cílem této publikace je poskytnout praktické odpovědi na nejobvyklejší pracovněprávní dotazy v uspořádané formě, od vzniku po skončení pracovního poměru, od těhotenství a mateřské dovolené po zaměstnávání starobních důchodců, od diskriminace po náhradu škody. Dotýká se nejen pracovního práva v úzkém pojetí, ale i souvisejících odvětví zaměstnanosti, práva sociálního zabezpečení či ochrany osobních údajů. Při přípravě knihy byl zohledněn, v samotném textu nebo v poznámkách k jednotlivým odpovědím, i návrh zákona, kterým se mění některé zákony v souvislosti s úspornými opatřeními v působnosti Ministerstva práce a sociálních věcí. V textu se objevují odkazy i na různé internetové stránky, kde lze najít pomoc či se o určité problematice dozvědět více.

Kniha je určena zejména všem zaměstnancům pro lepší orientaci v jejich pracovněprávních vztazích, jakož i zaměstnavatelům a personalistům jako soubor rad, jak v pracovním právu postupovat při respektování práv zaměstnanců. Dobře využitelná bude jistě pro advokáty a další právníky, kteří se na pracovní právo nespecializují, i pro studenty právnických fakult jako srozumitelný úvod do studia pracovního práva.

Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
101245
Názov
50 otázek a odpovědí z pracovněprávní poradny
EAN/ISBN
9788073576028
Forma
Neviazaná, bez prebalu, lesklá
Autor
Nataša Randlová
Druh tovaru
Kniha
Rozsah
132
Rozmer
150×205×10
Hmotnosť
0,17
Stav
U dodávateľa
Dostupnosť
Vyexpedujeme do 7 dní
Sadzba DPH
10%
Zľava
1%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
50 otázek a odpovědí z pracovněprávní poradny zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.