Rozlúčka s peklom

Kniha: Rozlúčka s peklom - Tvrtko Vujity
Katalógové číslo: 100779 viac »
Ušetríte až 0,17 € z bežnej ceny 4,99
A navyše získate 4 vernostné body
4,82
Vyexpedujeme do 7 dní
U dodávateľa

Kniha: Rozlúčka s peklom

Zoznámte sa s príbehom Princeznej bobovej dráhy, ktorá v úsmevných podmienkach - pre nedostatok snehu trénovala na sídlisku tlačiac autá - založila reprezentačné družstvo bobistiek, aby neskôr zápasila nie len so svojimi súperkami, ale aj s najkrutejšou chorobou na svete. A princezná bobovej dráhy sa predsa dostala na zimnú olympiádu, kde jej celý svet so slzami v očiach držal palce. Tvrtko nám predstaví speváčku, ktorá utrpela takmer smrteľný úraz; po 28(!) operáciách sa opäť postavila na nohy a stala sa z nej oslavovaná hviezda. Navštívite čarokrásny ľadový svet Islandu a spoznáte aj dramatický, trpký údel smrťou otrávenej stredoeurópskej dediny. Predstaví sa vám vidiecky vtipkár, ktorý svojou stávkou napálil senzáciechtivých novinárov v celej krajine. Na konci knihy Rozlúčka s peklom autor porozpráva dojímavý príbeh svojej manželky. Na konci pravdivej rozprávky budete mať pocit, že skutočne nič nie je nemožné. V rozlúčke s peklom na vás čakajú strhujúco napínavé a dojímavo pekné príbehy.
Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
100779
Názov
Rozlúčka s peklom
EAN/ISBN
9788081230080
Autor
Tvrtko Vujity
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2010
Rozsah
428
Rozmer
130×220×25
Hmotnosť
0,54
Stav
U dodávateľa
Dostupnosť
Vyexpedujeme do 7 dní
Sadzba DPH
10%
Zľava
3%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Rozlúčka s peklom zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.