Slovensky
•2006/07•Anne Wilsonová•SLOVART•Mäso a grilovanie
Mleté mäso je najvariabilnejšou formou mäsa. Používa sa v mnohých kuchyniach vrátane talianskej, ázijskej, indickej, mexickej, španielskej i v kuchyni…
viac »
Nedostupné
Slovensky
•2006/07•Anne Wilsonová•SLOVART•Kuchárky
Táto malá zbierka receptov, ktorých základom je ryža, predstavuje ryžu v novej úlohe - ryža tu totiž nie je súčasťou a doplnkom jedál, ale hviezdou st…
viac »
Nedostupné
Slovensky
•2006/07•Anne Wilsonová•SLOVART•Mäso a grilovanie
Pečené mäso je čosi mimoriadne. Keď ho dávame do rúry, je to akoby signál na príjemné posedenie celej rodiny a najlepších priateľov okolo dobrého jedl…
viac »
Nedostupné