Neobyčejná dobrodružství Adély Blanc-Sec

Kniha: Neobyčejná dobrodružství Adély Blanc-Sec - Jacques Tard
Katalógové číslo: 99726 viac »
5,99

Vypredané
NEDOSTUPNÉ

Kniha: Neobyčejná dobrodružství Adély Blanc-Sec

Mladá šarmantní reportérka Adéla Blanc se neohroženě vrhá do boje s podvodníky, šílenými vědci i zkorumpovanými politiky. Ve chvíli, kdy Paříž ohrožuje 136 milionů let starý ptakoještěr, je to právě ona, kdo přispěchá městu světel a jeho obyvatelům na pomoc… Jeden z nejslavnějších francouzských komiksů konečně vychází i v Česku!
Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
99726
Názov
Neobyčejná dobrodružství Adély Blanc-Sec
EAN/ISBN
9788025900727
Autor
Jacques Tard
Druh tovaru
Kniha
Rozsah
144
Rozmer
210×295×0
Hmotnosť
0,78
Stav
Vypredané
Sadzba DPH
10%
Zľava
0%
Súbory na stiahnutie...

Máme pre vás pár dokumentov (PDF), ktoré nám poskytol vydavateľ. Najčastejšie to býva obsah knihy alebo ukážková kapitola

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
4.0 z 5.0
5
0%
(0)
4
100.0%
(1)
3
0%
(0)
2
0%
(0)
1
0%
(0)
Tvoje hodnotenie:
Odoslať

Miloš 4 z 5
13.03.2013 13:35:24

Európskemu komiksu sa u nás nedarí. V čom je príčina? Ťažko povedať. Európska produkcia je, čo do kvality, porovnateľná s tou americkou. Chybou by bolo odsudzovať vynikajúce komiksy iba preto, že v nich nevystupuje napumpovaný hrdina so spodným prádlom oblečným na elasťákoch, či halda pochodujúcich zombie... Adéla Blanc-Sec je mladá novinárka a tri jej príbehy sa rozhodlo v vydať v jednej knihe české vydavateľstvo Albatros / Plus. Kresba je poctivá, ručná, žiadne fotošopácke excesy, ako tomu občas býva v americkej mainstreamovej produckii. Pravda, príbehy nie sú extrémne dynamické a občas som mal problém od seba rozoznať niektoré postavy, každopádne príbehy sú to zaujímavé a je len na škodu, že pokračovania v češtine sa asi tak skoro nedočkáme. Prvá kniha však prináša príbehy uzazreté a tak čitateľ nebude ochudobnený o zakončenie. Rozhodne stojí za prečítanie.