Viem, čo si myslíš

Tajomstvo čítania myšlienok

Thorsten Havener

SVK Slovensky TIMY PARTNERS2010/11

Kniha: Viem, čo si myslíš - Tajomstvo čítania myšlienok - Thorsten Havener
Katalógové číslo: 90628 viac »
Ušetríte až 2,10 € z bežnej ceny 7,99
A navyše získate 5 vernostných bodov
5,89
Vyexpedujeme do 7 dní
U dodávateľa

Kniha: Viem, čo si myslíš

Tajomstvo čítania myšlienok

...číta myšlienky, ale v skutočnosti je to len brilantný pozorovateľ....je to neobyčajný talent, ktorý vie čítať v ľuďoch, vie ich ovplyvniť, bez toho, aby si to všimli a ovláda umenie nepozorovateľnej sugescie....vidí so zavretými očami, počuje nevypovedané a dotkne sa Vás bez toho, aby bol vo Vašej blízkosti....
Thorsten Havener sa narodil v roku 1972 v Saarbrueckene. Vyštudoval na univerzitách v Saarbrueckene a v Monterey (Kalifornia) prekladateľstvo a tlmočníctvo z anglického a francúzskeho jazyka. Rodinná tragédia ho priviedla k mágii, v ktorej hľadal útek z reality.
Počas štúdia Havener urobil neobyčajný objav: skôr, ako profesori na prednáškach vypovedali ďalšie slová, vedel, čo bude nasledovať. Začal sa zaoberať silou myšlienok a rečou tela. Po intenzívnom tréningu sa u neho vykryštalizovala schopnosť vidieť myšlienky a emócie aj bez vypovedaných slov. Netvrdí, že má nadprirodzené schopnosti, zameriava sa na prirodzené vlastnosti človeka, na ktoré sa v modernej spoločnosti zabúda. Takže za jeho umením nie je ani mágia, ani kúzla, je to len pozorné sledovanie človeka.
Dnes je Thorsten Havener úspešným autorom dvoch kníh, má svoju vlastnú show v televízii a vedie semináre a prednášky, na ktorých počas 90-tich minút dokáže zmeniť Váš život. Havener na Vás trvalo zapôsobí. Jeho schopnosti, na ktoré nemajú vysvetlenie ani tí najväčší pochybovači a skeptici, vo Vás zanechajú trvalý dojem. Jeho konanie, v kombinácii s veľkou dávkou šarmu a vtipu, robia z neho najpopulárnejšieho zabávača tohoto žánru.
V tejto knihe Vám prezradí niektoré zo svojich techník a nechá Vás nahliadnuť do svojho umenia. S trochou tréningu dokážete aj Vy vidieť veci, ktoré ostávajú iným skryté a začnete vnímať svoje okolie inak.
Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
90628
Názov
Viem, čo si myslíš
Podnázov
Tajomstvo čítania myšlienok
EAN/ISBN
9788089311156
Forma
Neviazaná, bez prebalu, matná
Autor
Thorsten Havener
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2010/11
Rozsah
164
Rozmer
130×215×15
Hmotnosť
0,18
Stav
U dodávateľa
Dostupnosť
Vyexpedujeme do 7 dní
Sadzba DPH
10%
Zľava
26%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
4.0 z 5.0
5
0%
(0)
4
100.0%
(1)
3
0%
(0)
2
0%
(0)
1
0%
(0)
Tvoje hodnotenie:
Odoslať

Knizny klub zien 4 z 5
28.02.2014 18:03:27

Kniha nemeckého telepata venovaná prekvapivým schopnostiam nášho vedomia i podvedomia. Venuje sa témam ako napr. pozorovanie reči tela, čítanie myšlienok, autosugescia, sugescia, verbálna kontrola, mentálny tréning.Zaujímavé, príjemné a milé čítanie, s cieľom skôr zabaviť a zaujať, ako naučiť jednotlivé spomínané techniky. Obsahuje veľa zaujímavých pokusov, pútavých a ľudských príbehov známych osôb, no aj zo života autora. Ak Vás táto oblasť zaujme, určite oceníte aj odkazy na ďalšie zdroje. Lenka GK