Armáda starého Říma

Adrian Goldsworthy

CZE Česky SLOVART2010/10

Kniha: Armáda starého Říma - Adrian Goldsworthy
Katalógové číslo: 89446 viac »
21,66

Vypredané
NEDOSTUPNÉ

Kniha: Armáda starého Říma

Římské vojsko bylo jednou z nejúspěšnějších armád v dějinách lidstva a po organizační a taktické stránce nemělo až do moderní doby sobě rovna. Jeho houževnatost a výkonnost dokládá i řada okázalých staveb, které se dodnes dochovaly. Patří k nim Hadriánův val i pozůstatky obléhacích náspů v okolí židovské pevnosti Masada. Podrobný popis římských válečných úspěchů, analýzy několika klíčových bitev, včetně bitvy na Farsalském poli nebo u Štrasburku, medailony nejvýznamnějších vojevůdců. Do detailů je pojednána nejen armáda v době principátu, ale i občanské republikánské vojsko a armáda pozdního císařství. Nevídaná efektivita a dlouhodobé vojenské úspěchy římské armády jsou uvedeny do souvislosti s každodenním životem obyčejného vojáka, děleným mezi poklidnou službu na posádce a strasti válečného tažení.
Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
89446
Názov
Armáda starého Říma
EAN/ISBN
9788073912628
Autor
Adrian Goldsworthy
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2010/10
Rozsah
224
Rozmer
205×260×20
Hmotnosť
1,07
Stav
Vypredané
Sadzba DPH
10%
Zľava
21%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Armáda starého Říma zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.