Ak zostanem

Kniha: Ak zostanem - Gayle Formanová
Katalógové číslo: 86644 viac »
5,19

Vypredané
NEDOSTUPNÉ

Kniha: Ak zostanem

Sedemnásťročná Mia má všetko, po čom kedy túžila – milujúcu rodinu, priateľa, dokonca ju prijmú na prestížnu umeleckú školu na druhom konci krajiny. Nevie sa rozhodnúť, či si má vybrať lásku a život s rodinou, alebo hudbu. V jedno februárové ráno sa však všetko zmení – na výlete s rodičmi a s bratom cestou v aute na okamih spokojná zavrie oči..., a keď ich otvorí, stojí v priekope. Na jej okraji vidí ich havarované auto a jej rodičia ležia mŕtvi pri ceste. Krátko na to zbadá ďalšie telo. S prekvapením zisťuje, že hľadí sama na seba a spontánne sa pýta: Som mŕtva? Ešte včera mala veľa možností, ktorými sa jej život mohol uberať, dnes stojí pred jedinou otázkou: Zostanem? Kniha Ak zostanem je plná citu a určite vás chytí za srdce. Je to kniha o sile lásky, o zmysle rodiny a o tom, že všetci sa v istej chvíli musíme rozhodnúť.
Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
86644
Názov
Ak zostanem
EAN/ISBN
9788055121567
Forma
Brožovaná
Autor
Gayle Formanová
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2010/06
Rozsah
176
Rozmer
130×210×10
Hmotnosť
0,10
Stav
Vypredané
Sadzba DPH
10%
Zľava
21%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
4.5 z 5.0
5
200.0%
(1)
4
200.0%
(1)
3
0%
(0)
2
0%
(0)
1
0%
(0)
Tvoje hodnotenie:
Odoslať

Kristína 4 z 5
03.02.2013 14:15:02

Bolo to veľmi príjemné čítanie, kniha je skôr postavená na Miiných spomienkach, na základe ktorých sa rozhoduje, a tie sa mi páčili asi na celej knihe najviac, pretože sú veľmi realistické a najlepšie sa v nich vykresľujú charaktery. Kniha je krátka a dá sa zhltnúť na jedno posedenie. Jednu hviezdičku som však strhla za to, že nebola až taká dojímavá, aká mala byť a aj napriek tomu, že všetky postavy boli sympatické, ťažko sa s nimi, až na Miu, súcitilo. Príbeh sa končí sa uzavreto, ale ku knihe vyšiel aj druhý diel, ktorý sa Ikar bohužiaľ rozhodol nevydať, čo je obrovská škoda, pretože je podľa mňa omnoho lepší ako prvý diel.


Kajka 5 z 5
19.06.2013 20:11:03

K tejto knihe som sa dostala náhodou, keď bola v zľave. Podľa anotácie som čakala emocionálnu horskú jazdu. Aj som ju tak trochu dostala. Príbeh je napísaný z pohľadu Mie, väčšinou sa jedná o jej spomienky z dôležitých okamihov života. Nie veľmi na zaplakanie, čo? Ale keď som si uvedomila, že tie spomienky patria dievčaťu, ktoré je na prahu smrti a rozhoduje sa, či tu ostane bez rodiny... Ja som sa teda neudržala. Všetky vzťahy boli strašne realistické, ako aj postavy, ktoré sa nedali neobľúbiť i keď neboli dokonalé. Navyše ma zaujalo, že veľkú časť príbehu tvorí hudba: Mia je violončelistka, jej priateľ Adam je gitarista v hudobnej skupine a aj dokonca jej otec je bývalý hráč na bicie. Koniec bol úžasný, ale hodil by sa aj druhý diel.