Zostaň so mnou (Ak zostanem)

Žiť pre lásku

Gayle Formanová

SVK Slovensky YOLi2014/09

Kniha: Zostaň so mnou (Ak zostanem) - Žiť pre lásku - Gayle Formanová
Katalógové číslo: 227450 viac »
Séria kníh: Zostaň so mnou
Zostaň so mnou
Titul je zaradený v tejto sérii
6,22

Vypredané
NEDOSTUPNÉ

Kniha: Zostaň so mnou (Ak zostanem)

Žiť pre lásku

Talentovaná violončelistka Mia má sedemnásť rokov a vlastne všetko, po čom jej srdce piští – trochu otravnú, ale milujúcu rodinu, priateľa rockera Adama, bezstarostný život. Keď ju prijmú na prestížnu umeleckú školu na opačnom konci krajiny, čaká ju prvé vážne rozhodnutie – láska a rodina, alebo vytúžené štúdium hudby

V jedno februárové ráno je odrazu všetko inak. Na rodinnom výlete s rodičmi a bratom na okamih spokojná zavrie oči, a keď ich otvorí, ocitne sa v priekope pri ceste. Na jej okraji vidí havarované auto a mŕtvych rodičov, počuje Beethovenovu sonátu. Krátko nato zbadá ďalšie telo. S úžasom zistí, že hľadí sama na seba, a nevyhnutne si musí položiť otázku: Som mŕtva?

Ešte včera mala veľa možností, ako sa jej život mohol uberať ďalej. Nič z toho už neplatí a Mia stojí pred novou, oveľa osudovejšou otázkou: Zostanem? Sú tu členovia rodiny, oddaný Adam, super kamoška Kim, hudba. Ale aj jej dochrámané telo a duša s oveľa početnejšími ranami. V tomto divadle je režisérkou len ona.

Z anglického originálu If I Stay (Dutton Books, A member of Penguin Group, New York 2009) preložila Miriam Ghaniová.

Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
227450
Názov
Zostaň so mnou (Ak zostanem)
Podnázov
Žiť pre lásku
EAN/ISBN
9788055140667
Forma
Neviazaná, bez prebalu, lesklá
Autor
Gayle Formanová
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2014/09
Rozsah
176
Rozmer
125×200 mm
Hmotnosť
0,20
Stav
Vypredané
Sadzba DPH
10%
Zľava
21%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
4.8 z 5.0
5
125.0%
(4)
4
500.0%
(1)
3
0%
(0)
2
0%
(0)
1
0%
(0)
Tvoje hodnotenie:
Odoslať

Jana 5 z 5
09.10.2014 17:57:16

Táto kniha ma veľmi prekvapila. Je veľmi reálne napísaná aj keď to nieje nič prekvapujúce v dnešnej dobe. Smutný osud hlavnej hrdinky vás rozcíti a jej príbeh Táto kniha ma veľmi prekvapila. Je veľmi reálne napísaná aj keď to nieje nič prekvapujúce v dnešnej dobe. Smutný osud hlavnej hrdinky vás rozcíti a jej príbeh budete prežívať s ňou. Jednoznačne knihu odporúčam. P.S: Prečítajte si ju a až potom si pozrite film. Kniha má predsa väčšie čaro. prežívať s ňou. Jednoznačne knihu odporúčam. P.S: Prečítajte si ju a až potom si pozrite film. Kniha má predsa väčšie čaro.


Viki 4 z 5
20.03.2015 17:40:44

Zaujímavá kniha podaná retrospektívou. Je tu veľa emócií, veľa rôznorodých spomienok, veľa zaujímavých ľudí a aj veľa vecí na zamyslenie. Navyše je, dovolím si povedať, reálna. Nie sú tu žiadne dramatické povzdychy. Len skutočná bolesť a ani ja sama by som nedokázala povedať, že by mala zostať. Hodnotenia zo všetkých smerov sú skutočne opodstatnené a knihu odporúčam vyskúšať. Ak máte radi knihy o tom aký život dokáže byť ťažký a ako sa s tým dá popasovať, táto kniha je pre vás.


Zuska 5 z 5
28.12.2016 11:06:41

Jedna z mojich top kníh.Prečítala som ju už niekoľko krát a rada sa k nej vraciam.Autorke sa podarilo krásne vytihnúťvzťah dvoch úplne odlišných mladých ľudí.Mám rada knihy kde je do deja vložená hudba a tu je krásne spojenie medzi klasikou a rockom.Knihu vrelo odporúčam každej vekovej kategórii,dokonca si ju prečitala aj moja mamka a veľmi ju chválila.


Dia 5 z 5
18.04.2018 18:59:07

Krásny a dojímavý príbeh. Hneď od začiatku som nedokázala odtrhnúť zrak a spolu s hlavnou hrdinkou som sa zamýšľala nad všetkým. Kontrast medzi ňou a Adamom sa mi páčil. Tiež fakt, že bola iná ako jej rodina, no predsa do nej patrila. Kniha bola navyše plná krásnych myšlienok a ťažkých rozhodnutí. Odporúčam každej vekovej kategórií. Ja som kúpu neľutovala.