Biologické zbrane

neuvedené

SVK Slovensky PRO2007

Kniha: Biologické zbrane - neuvedené
Katalógové číslo: 86542 viac »
5,58

Vypredané
NEDOSTUPNÉ

Kniha: Biologické zbrane

Kniha je vynikajúcim zdrojom komplexných informácií súvisiacich s problémom biologických zbraní a bioterorizmu. Podrobne sa venuje histórii, technológiám výroby a šírenia, klinickým aspektom aj legislatíve. Je určená pre poslucháčov lekárskych, farmaceutických a zdravotníckych škôl, odborníkov v rezortoch vnútra, obrany, zdravotníctva i zahraničných vecí, civilnej obrany, polície, verejných informačných prostriedkov, ale aj pre ďalších záujemcov o túto odvrátenú stránku verejného zdravotníctva. Kniha môže poslúžiť pri formulovaní a implementácii programov na ochranu pred biologickými zbraňami.
V období studenej vojny boli biologické zbrane považované za veľkú hrozbu národnej bezpečnosti. Niektoré krajiny tieto zbrane aj aktívne vyvíjali. Pádom železnej opony sa výrazne znížilo riziko ich vojenského použitia medzi veľmocami. V súčasnosti sú niektoré krajiny považované za potenciálnych výrobcov a rozširovateľov biologických braní. Táto hrozba je stále aktuálna a preto v mnohých krajinách pokračuje analýza rizík.

Autori sú renomovaní odborníci v oblastiach medicíny, verejného zdravotníctva, mikrobiológie, toxikológie a súvisiacich vedných odborov. Aktívne sa podieľali na programoch OSN na kontrolu biologických zbraní a monitorovaní odzbrojenia.

Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
86542
Názov
Biologické zbrane
EAN/ISBN
9788096973323
Forma
Neviazaná, bez prebalu, lesklá
Autor
neuvedené
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2007
Rozsah
380
Rozmer
170×240×0
Hmotnosť
0,91
Stav
Vypredané
Sadzba DPH
10%
Zľava
20%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Biologické zbrane zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.