Ako sa zo mňa takmer stal Američan

Kniha: Ako sa zo mňa takmer stal Američan - André
Katalógové číslo: 86263 viac »
3,28

Vypredané
NEDOSTUPNÉ

Kniha: Ako sa zo mňa takmer stal Američan

Kniha je písaná na základe denníka, ktorý si autor knihy - Andrej Krcho - počas pobytu v Amerike písal. Je teda písaná jednoducho a vecne, no hlavne veľmi autenticky. To iste ocenia najmä tí, ktorí majú podobný výlet ešte len pred sebou. Môžu si to vďaka knižke najprv prežiť len tak "nanečisto" a potom sa rozhodnúť. Ako človek, ktorý podobný pobyt tiež absolvoval však jedným dychom dodávam, že i pre mňa bolo veľmi zaujímavé konfrontovať vlastné zážitky s tými Andrejovými. A napokon, keďže spoznávanie zahraničia sa iste, okrem nespočetných praktických kladov, naviac stáva i akýmsi módnym trendom, je táto knižka zaujímavým čítaním pre hocikoho, kto nežije ustrnulý kdesi v minulosti, rád ide s dobou a chce poznať súčasný životný štýl mladých ľudí.
Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
86263
Názov
Ako sa zo mňa takmer stal Američan
EAN/ISBN
9788088989257
Autor
André
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2002
Rozsah
200
Rozmer
110×190
Hmotnosť
0,35
Stav
Vypredané
Sadzba DPH
10%
Zľava
3%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Ako sa zo mňa takmer stal Američan zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.