Môj milý darebák

Kniha: Môj milý darebák - Johanna Lindseyová
Katalógové číslo: 85728 viac »
7,80

Vypredané
NEDOSTUPNÉ

Kniha: Môj milý darebák

Pre Rebeku Marshallovú sa roztáča kolotoč vášne a vzrušenia, keď sa na matkinu veľkú radosť dostane na dvor kráľovnej Viktórie. Rebekina matka chápe dcérino menovanie za dvornú dámu ako jedinečnú príležitosť dobre sa vydať. Rebeka sa hneď na začiatku svojej služby nedobrovoľne ocitne medzi dvoma súpermi: kráľovniným šéfom špionáže a šľachtičnou, ktorá dozerá na dvorné dámy. Tá ich využíva na špehovanie vplyvných dvoranov. Rebeka sa čoskoro zapletie do pavučiny klamstiev s očarujúcim markízom Rupertom St. Johnom. Tento neskutočne krásny muž je bratancom Raphaela Lockea, do ktorého bola Rebeka kedysi zaľúbená. Rebeka však nevie, že Rupert je tajným agentom kráľovskej koruny a vedie dvojitý život. Romance Johanny Lindseyovej, plné vášne, duchaplných a neodolateľných hrdinov i vzrušujúceho flirtovania, patria medzi klenoty romantickej literatúry.
Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
85728
Názov
Môj milý darebák
EAN/ISBN
9788055120546
Autor
Johanna Lindseyová
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2010
Rozsah
240
Rozmer
130×210×10
Hmotnosť
0,13
Stav
Vypredané
Sadzba DPH
10%
Zľava
21%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Môj milý darebák zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.