Právo, ekonomie a politika

Kniha: Právo, ekonomie a politika - Richard A. Epstein
Katalógové číslo: 84390 viac »

Nedostupné
NEDOSTUPNÉ

Kniha: Právo, ekonomie a politika

Od sedmdesátých let do svých právních analýz zabudovává také poznatky ekonomie. Dnes je hnutí Law and Economics nejvlivnějším proudem americké právnické akademie a Richard Epstein jeho nejcitovanějším představitelem. Je zároveň jedním z mála současných právních akademiků, kteří se otevřeně hlásí ke klasickému liberalismu. Nevěří módním proklamacím, že náš svět je natolik komplexní, že je třeba více právní regulace. Tam, kde obhájci státních zásahů volají po „akci“, Epstein pečlivě odhaluje nezamýšlené dopady regulací, jež hatí původní záměry jejich zastánců; když zákonodárce přijme předpis, který má pomoci menšinám na trhu práce, Epstein ukazuje na řadu důsledků, jež si původně navrhovatelé vůbec nepřáli a jež postavení menšin zhoršují. Právě rozbory rozličných regulatorních politik odhalují – nyní poprvé i českému čtenáři – Epsteinovu nejsilnější zbraň.
Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
84390
Názov
Právo, ekonomie a politika
EAN/ISBN
9788073575298
Forma
Neviazaná, bez prebalu, lesklá
Autor
Richard A. Epstein
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2010/03
Rozsah
288
Rozmer
158×235×15
Hmotnosť
0,44
Stav
Nedostupné
Zľava
0%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Právo, ekonomie a politika zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.