S Majkou do prírody

Lena Andersonová Ulf Svedberg

SVK Slovensky Q1112005/01

Kniha: S Majkou do prírody - Lena Andersonová, Ulf Svedberg
Katalógové číslo: 84356 viac »
2,89

Vypredané
NEDOSTUPNÉ

Kniha: S Majkou do prírody

Majka, ktorá čitateľa sprevádza všetkým, čo sa v knižke odohráva, je sympatické, asi šesťročné dievčatko s dokorán otvorenými očami za sklami okuliarov a s citlivým srdcom. Nimi vníma, poznáva a pokiaľ jej sily stačia, ochraňuje prírodu: cicavce, vtáky, plazy, chrobáky, byliny, stromy. Citlivo, aktívne, účinne a s veľkou pasiou. Vo svojej domovine vo Švédsku táto kniha (vydalo ju najväčšie švédske vydavateľstvo Rabén Sjogren) získala viaceré ocenenia a vychádza v nových a nových reedíciách. Aj u nás sa hovorí o potrebe ochrany prírody a životného prostredia, no viac sa hovorí, ako koná, a deti, žiaľ, nedostatočne podnecované, kopírujú dospelých.
Knižka S MAJKOU DO PRÍRODY tak textom, ako aj ilustráciami, je nielen mimoriadne podnetná, ale tým, že ide o detského sprievodcu detského čitateľa, aj skutočne pútavá.
Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
84356
Názov
S Majkou do prírody
EAN/ISBN
9788089092079
Autor
Lena Andersonová, Ulf Svedberg
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2005/01
Rozsah
56
Rozmer
200×250×0
Hmotnosť
0,46
Stav
Vypredané
Sadzba DPH
10%
Zľava
3%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
S Majkou do prírody zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.