Krátky druhý život Bree Tannerovej

Novela k románu Zatmenie

Stephenie Meyerová

SVK Slovensky TATRAN2010/06

Kniha: Krátky druhý život Bree Tannerovej - Novela k románu Zatmenie - Stephenie Meyerová
Katalógové číslo: 84126 viac »
Séria kníh: Twilight sága
Twilight sága
Titul je zaradený v tejto sérii
2,41

Vypredané
NEDOSTUPNÉ

Kniha: Krátky druhý život Bree Tannerovej

Novela k románu Zatmenie

Fanúšikovia Twilight ságy sa zamilujú do strhujúceho príbehu Bree Tanner, upírskeho novorodenca, ktorý sa Vám predstaví už v júli tohto roku na plátnach kín vo filme Zatmenie. V knihe ukáže divákom temnejšiu stránku života, ktorý žijú upíry a nik o tom doposiaľ netušil. Ide o ďalšiu neodolateľnú kombináciu nebezpečenstva, tajomnosti a romantiky od Stephanie Meyerovej. Rozpovie príbeh zrodu armády upírskych novorodencov, ktorí sa pripravujú na stretnutie s Bellou Swanovou a Cullenovými. Stretnutie s nezabudnuteľným vyvrcholením.
Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
84126
Názov
Krátky druhý život Bree Tannerovej
Podnázov
Novela k románu Zatmenie
EAN/ISBN
9788022205856
Autor
Stephenie Meyerová
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2010/06
Rozsah
168
Rozmer
130×200×20
Hmotnosť
0,28
Stav
Vypredané
Sadzba DPH
10%
Zľava
3%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
4.3 z 5.0
5
400.0%
(1)
4
133.3%
(3)
3
0%
(0)
2
0%
(0)
1
0%
(0)
Tvoje hodnotenie:
Odoslať

Little Black Lady
18.02.2013 15:59:31

Bree, Bree, Bree <3 a ešte raz Bree, dakujem autorke za vydanie tejto knižky! :D Ja človek ktorý má radšej vedlajšie postavy ako hlavné (bellu, edwarda) a preto ma táto super knižka potešila a musela som ju mať! :D


Evelin 5 z 5
06.03.2013 13:13:33

Nádherná novelka k sérii Twilight. Nemusíte sa zaoberať naivnou Bellou ani deprimujúcim Edwardom. Bree je niekto úplne iný a dozvedáme sa cez ňu, ako by mali v skutočnosti vyzerať novorodení upíri. Príbeh sa nevlečie a ani nebudí. Tajomstvá, ktoré vy už viete zo základnej série, sú tu ešte viac poodhalené a jediné, čo vás mrzí, je trpký koniec, aký kniha musím mať, aby sedela s knihou Zatmenie. Všetci fanúšikovia Twilight série by si toto mali prečítať a kto nemá rád hrdinov z Twilightu, tak toto by vám mohlo poupraviť názor na sériu, pretože táto krátka novelka je skvelým spestrením série.


jarka.f 4 z 5
17.10.2013 22:21:20

Kto cital 3 cast Twilight sagy zatmenie by urcite chcel vediet kto je Bree. Neodporucam citat pred zatmenim pretoze prezradza vyyznamnu cast deja. Je to novela. Kapitoly v nej nenajdete. Pozerame sa na udalosti z pohladu Bree. Autorka vytvorila novorodenych upirov baziacich po krvi.Bree je velmi mlada. Diego o nu prejavi zaujem a tak vytvoria spolu team. Riley klame vsetkym upirom ktorych stvori. Je to jednohubka. Dobre sa cita.


Monika 4 z 5
19.10.2013 09:02:20

Keď som na literame uvidela túto knihu v takéjto akcii, povedala som si, must have. Veď to je ako zadarmo. A navyše, ja som veľký fanúšik Twilight ságy, tak ma vždy zaujímalo o čom táto novela bude. Prvé strany sa človek musel zoznámiť s tým, kto kto je, čo robí a ako sa správa. Chvíľku mi to trvalo, avšak potom som sa do deja dostala. Úprimne, aj keď bol Riley falošný a klamár, v tejto novele ma k nemu niečo priťahovalo. Neviem, určite by to bol fajn chalan, keby nestretol Victoriu. A páčilo sa mi aj to, aká bol Bree vnímavá. áno, síce tiež zabíjala kvôli krvi, ale chcela niečo viac. Páčilo sa mi, aký bol vzťah medzi ňou a Diegom. Niečo ich k sebe priťahovalo, nemysleli len na krv, ale taktiež začali premýšľať, prečo je toto takto a takto. Tiež sa mi páčilo, že Bree chcela utiecť spolu s Fredom, ale myslela aj na Diega, preto išla bojovať, aby sa poňho vrátila. Keď však zistila, že je mŕtvy, už nebolo cesty späť. Páčilo sa mi, ako sa vzdala a ako ju naši Cullenovci prijali. Taktiež sa mi páčilo, ako zomrela, nebránila sa. Myslím, že vďaka tejto novele sa mi objasnilo mnoho vecí a zmenila som názor na niektoré postavy, hlavne na Bree, je to hrdinka! určite si túto knihu za takúto úžasnú cenu kúpte :)


Targaryen
13.08.2015 15:29:01

Úžasná! Užasná! Úžasná novela ❤


Patrícia
18.09.2022 14:50:41

Úžasná novela k sérii