Zavržený

Becca Fitzpatricková

CZE Česky Egmont2010/05

Kniha: Zavržený - Becca Fitzpatricková
Katalógové číslo: 83437 viac »

Nedostupné
NEDOSTUPNÉ

Kniha: Zavržený

Nora Greyová je svědomitá, chytrá a rozhodně nemá ráda riziko. Jenže se zamiluje do Patche a to je její první chyba. Patchova minulost je totiž všechno, jen ne nevinná. A nejlepší, co kdy udělal, bylo, že se zamiloval do Nory. Seznámili se na hodině biologie a Nora chce jediné – držet se od něj co nejdál. Jenže jak se zdá, Patch je vždy o dva kroky napřed. Dívka na sobě cítí jeho pohled, i když Patch není nablízku. Cítí jeho přítomnost, i když je v pokoji sama. A když své okouzlení nedokáže déle tajit, vyjde najevo, kdo Patch ve skutečnosti je a proč ji vyhledal. A za všemi otázkami, které se dotýkají jeho minulosti, si Nora a Patch mohou navzájem položit jen jedinou: „Jak hluboko dokážeš padnout?“
Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
83437
Názov
Zavržený
EAN/ISBN
9788025214442
Autor
Becca Fitzpatricková
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2010/05
Rozsah
392
Rozmer
150×220×35
Hmotnosť
0,48
Stav
Nedostupné
Zľava
0%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
2.0 z 5.0
5
0%
(0)
4
0%
(0)
3
0%
(0)
2
100.0%
(1)
1
0%
(0)
Tvoje hodnotenie:
Odoslať

LenaDonan 2 z 5
31.01.2013 10:14:38

Pozn. hodnotím slovenskú verziu: Prvá polovica bezobsažná, bezpredmetná... taká, čo by sa zmestila na pár stránok a tých pár stránok by bolo kvalitných. V rámci pomyselnej druhej polovice som mala pocit, že autorka ma ťahá za nos a snaží sa spraviť z komárika riadneho somára. Precenila sa. Tiež nie som až taká nadšená z medových motúzov, ktorým sa inak akože povie "rozuzlenie"; z mechanických postáv, ktorých konanie sa dá označiť jedine za intuitívne a... Týmto mi všeho všudy ostáva konštatovať, že kvantita predčila kvalitu. Naostatok musím poznamenať, že s prekladom - slovenským - sa veľmi nehrali, originál je omnoho bohatší a šťavnatejší.