Ako si vycvičiť draka

Cressida Cowell

SVK Slovensky SLOVART2006/01

Kniha: Ako si vycvičiť draka - Cressida Cowell
Katalógové číslo: 83282 viac »
Séria kníh: Štikút Strašný Šťukovec III.
Štikút Strašný Šťukovec III.
Titul je zaradený v tejto sérii

Nedostupné
NEDOSTUPNÉ

Kniha: Ako si vycvičiť draka

Knižka je roztomilým, bláznivým a zároveň napínavým príbehom o synovi náčelníka vikingského kmeňa Chlpatých chuligánov Štikútovi, ktorého úlohou je uloviť čo možno najdivšieho spomedzi drakov, skrotiť ho a napokon aj prejsť skúškou kmeňa. Avšak namiesto hrôzostrašného zvera uloví toho najmenšieho a najobyčajnejšieho spomedzi všetkých drakov a navyše ešte bezzubého. Katastrofa... Tak sa začínajú prostopašne príbehy najnehrdinskejšieho hrdinu a jeho najobyčajnejšieho a zároveň najpriečnejšieho draka. Knižka plná zábavných ilustrácií, ktorá bude mať aj ďalšie pokračovanie, poteší nielen milovníkov fantasy, ale každého detského čitateľa s dušou dobrodruha....
Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
83282
Názov
Ako si vycvičiť draka
EAN/ISBN
9788055601953
Autor
Cressida Cowell
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2006/01
Rozsah
222
Rozmer
130×205×0
Hmotnosť
0,33
Stav
Nedostupné
Zľava
0%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
4.7 z 5.0
5
150.0%
(2)
4
300.0%
(1)
3
0%
(0)
2
0%
(0)
1
0%
(0)
Tvoje hodnotenie:
Odoslať

Veronika 5 z 5
01.03.2013 19:12:40

Po Harrym Potterovi prichádza úsmevne nemotorný Štikút! Ako by povedala knižná séria sama: "Ako si vycvičiť draka je prvý diel Štikútových pamätí. Tento spisovateľ je známejší ako autor veľkého prírodovedného diela Vikingské draky a ich vajíčka, v ktorom možno nájsť všetky draky, aké ľudské oči kedy videli. Vydal aj ďalšie dve vedecké diela, Učíme sa dračtinu, a Morské panny a iné obludy. Je pravidelným prispievateľom Veľkého dračieho mesačníka." A ako by skonštatoval čitateľ sám: svet drakov, jediných magických tvorov, ktorým Cowellová vdýchla cez Štikúta a jeho priateľov život, je tým najfantastickejším a najmagickejším dobrodružstvom, na aké sa môžete v týchto rokoch vydať vo vodách svetovej fantasticky pre deti a mládež. Ak teda máte radi draky a neprekáža vám, že po nich musíte sem-tam aj nakričať. A ak na draky náhodou neveríte, potom by ste po týchto knihách mali siahnuť dvojnásobne, aby ste sa presvedčili, že ani život Vikinga nie je taký ľahký, ako sa vám to na prvý pohľad môže i zdať! Jediné mínus, s ktorým sa budete musieť pasovať o čosi dlhšie, je malá aktivita zo strany vydavateľstva Slovart, ktoré sa zaseklo na 8 knihe z 10-tich. A toto čakanie ubíja!


Dana 4 z 5
28.02.2014 09:23:39

Veľmi dobrá kniha, kúpili sme ju napriek hodnoteniam, že jazyk, akým je písaná nie je vhodný pre deti. Ale podľa mňa školo-povinné deti majú "napočúvané" oveľa horšie výrazy, aké boli použité v tejto knihe. Pomenovanie ako napríklad "ty zajačí prd" vyvolalo u nás výbuchy smiechu. Pre nás milá, úsmevná a pútavá kniha - vhodná tak pre 7-9 ročných chlapcov. A už sme si zaobstarali aj druhé pokračovanie .


Casion 5 z 5
03.10.2014 17:20:14

Ku knihe som sa dostala vďaka rovnomennej rozprávke i seriálu, ktoré sú inšpirované práve týmto príbehom pre deti. Nečakajte to, čo poznáte z filmu, príbeh je iný, je vtipný, veselý, reálny a doplnený výbornými ilustráciami. Rozhodne to nie je kniha iba pre deti, výborne som sa na nej bavila, čítala som ju s úsmevom, v príbehu nechýbala akcia ani napätie. Hrdinom nemusí byť iba veľký svalovec, to nám príbeh hovorí jasne. Štikúta ako postavu si rýchlo obľúbite a celkovo knihu hodnotím na výbornú.