Príbehy zo Sumhuramu

Emíre Khidayer

SVK Slovensky Marenčin PT2010

Kniha: Príbehy zo Sumhuramu - Emíre Khidayer
Katalógové číslo: 82854 viac »
9,40

Vypredané
NEDOSTUPNÉ

Kniha: Príbehy zo Sumhuramu

V exotickej krajine Sumhuram, ktorá sa rozprestiera v dnešnom Ománe, sídlila kráľovná zo Sáby. Oddávna tam žili džinovia a pomáhali ľuďom. V príbehoch, ktoré voňajú kadidlom, hýria farbami, hudbou a tancom, bojuje dobro so zlom a čary majú obrovskú moc. Prenesieme sa na pobrežie Indického oceánu, ktoré brázdil bájny Sindibád, putujeme aj za strateným mestom do nehostinnej púšte. Emíre Khidayer vyštudovala arabistiku a islámistiku na Univerzite Komenského v Bratislave. Ako diplomatka pôsobila v Egypte, Kuvajte a Iraku. Dnes pôsobí v oblasti biznisu. Je aktívna v rámci združenia Pro Oriente, zameraného na multikultúrny dialóg, participuje na orientalistickom blogu www.orient.blog.sme.sk. Jej kniha Arabský svet – iná planéta? vzbudila veľký ohlas a získala niekoľko cien. Dávid Ursiny (nar. 1978, Bratislava) absolvoval VŠVU, oddelenie ilustrácie a knižnej tvorby. Ilustroval indický epos Bhagavadgíta, výber z Dobšinského rozprávok, piaty zväzok zbierky Tisíc a jedna noc aj časti Biblie.
Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
82854
Názov
Príbehy zo Sumhuramu
EAN/ISBN
9788081140532
Autor
Emíre Khidayer
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2010
Rozsah
148
Rozmer
130×200×0
Hmotnosť
0,33
Stav
Vypredané
Sadzba DPH
10%
Zľava
27%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Príbehy zo Sumhuramu zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.