Trestní zákoník

Daniel Prouza

CZE Česky C. H. Beck2010/03

Kniha: Trestní zákoník - Daniel Prouza
Katalógové číslo: 82798 viac »
Ušetríte až 13,95 € z bežnej ceny 81,95
A navyše získate 68 vernostných bodov
68,00
Na dopyt, preveríme dostupnosť
U dodávateľa

Kniha: Trestní zákoník

Publikace reaguje na rekodifikaci trestního práva hmotného a s tím související legislativní změny, které vyústily v přijetí trestního zákoníku. Kniha představuje jedinečnou pomůcku, která čtenáři kromě rychlé orientace v nové právní normě ve světle dosavadního trestního zákona (zákon č. 140/1961 Sb.) nabídne přehled aplikovatelné judikatury týkající se jednotlivých ustanovení trestního zákoníku, případně takové, která by v širších souvislostech vedla k hlubšímu zamyšlení a možným výkladům příslušných ustanovení nové úpravy. Pro pokud možno co největší pohodlí a funkčnost byla do textu k jednotlivým ustanovením trestního zákoníku přiřazena i odpovídající ustanovení dosavadní trestního zákona, aby tak byly zřejmé případné rozdíly v jednotlivých právních úpravách. Vzhledem k jisté míře interdisciplinarity trestního práva hmotného, tedy alespoň co se blanketních a odkazovacích ustanovení trestního zákoníku týká, byla zařazena i vybraná rozhodnutí z oblasti civilněprávní, obchodněprávní a správněprávní.Knihu navíc doplňuje i přehledná tabulka, která postihuje vztahy mezi starou a novou zákonnou úpravou trestního práva hmotného. Tato příručka bude užitečnou pomůckou zejména pro všechny soudce, advokáty, orgány činné v trestním řízení a vůbec všechny, kdo se v současnosti pracují s novou úpravou v trestním zákoníku.
Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
82798
Názov
Trestní zákoník
EAN/ISBN
9788074001871
Forma
Zmývateľný materiál
Autor
Daniel Prouza
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2010/03
Edícia
Beckova edice zákonů s judikaturou
Rozsah
1222
Rozmer
143×177×50 mm
Hmotnosť
0,92
Stav
U dodávateľa
Dostupnosť
Na dopyt, preveríme dostupnosť
Sadzba DPH
10%
Zľava
17%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Trestní zákoník zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.