Utečenec na vtáčom strome

Kniha: Utečenec na vtáčom strome - Ondřej Sekora
Katalógové číslo: 82170 viac »
6,02

Na dopyt
NEDOSTUPNÉ

Kniha: Utečenec na vtáčom strome

Ondřej Sekora, ako autor obľúbených príbehov o Ferdovi Mravcovi, napísal a ilustroval i menej známu knižku o exotickom vtáčikovi Modráčikovi, ktorý uletel chovateľovi exotických vtákov a zatúlal sa do ríše lesných vtákov. Popri zaujímavom príbehu hlavného hrdinu autor odovzdáva deťom množstvo informácií z vtáčieho sveta, popisuje život jednotlivých druhov vtákov, ich zvyky, druhy hniezd, výchovu mláďat a prináša aj zaujímavosti z oblasti chovateľstva vtákov. Neoddeliteľnou súčasťou knihy sú milé a verné ilustrácie, ktoré až učebnicovým spôsobom približujú deťom aj vzhľad jednotlivých vtáčích druhov. Neprávom menej známa kniha Utečenec na vtáčom strome je hodnotná detská literatúra, ktorá má ambíciu nielen pobaviť, ale aj nenásilne, hravým spôsobom vedomostne obohatiť súčasnú generáciu detí.
Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
82170
Názov
Utečenec na vtáčom strome
EAN/ISBN
9788080614188
Forma
Tvrdá, bez prebalu, lesklá
Autor
Ondřej Sekora
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2010/07
Rozsah
160
Rozmer
170×245×17
Hmotnosť
0,46
Stav
Na dopyt
Sadzba DPH
10%
Zľava
27%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Utečenec na vtáčom strome zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.