Štyria škriatkovia a víla

Ján Uličiansky

SVK Slovensky PERFEKT2010

Kniha: Štyria škriatkovia a víla - Ján Uličiansky
Katalógové číslo: 81503 viac »

Nedostupné
NEDOSTUPNÉ

Kniha: Štyria škriatkovia a víla

Niekde na svete uprostred veľkej zelenej lúky existuje stará zázračná hracia skrinka – verklík štyroch ročných období, kľukou ktorého krútia štyria škriatkovia – Pikolo, Solário, Vento a Fredo. Podľa toho, ktorý zo škriatkov zlatou kľukou krúti, také je ročné obdobie. Raz sa však zimný škriatok Fredo rozhodol, že vlády nad ročným obdobím sa len tak ľahko nevzdá. Jeho sebeckosť využije chamtivá rosnička Futura, ktorá sa s radosťou zmocní zlatej kľuky od verklíka a vyhráva si na ňom, ako sa jej zapáči. Aby sa svet opäť riadil prírodným poriadkom, musia sa škriatkovia zjednotiť a spoločne premôcť chamtivosť zlej rosničky. Ani tejto rozprávke nechýba šťastný koniec. Malá víla Viva, ktorá pomáha škriatkom zo všetkých síl, a jej milovaný škriatok Pikolo znova spoločne oslávia príchod novej jari. Čarovný rozprávkový príbeh obľúbeného autora pre deti a mládež Jána Uličianskeho s krásnymi ilustráciami viac krát oceneného ilustrátora Petra Uchnára.
Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
81503
Názov
Štyria škriatkovia a víla
EAN/ISBN
9788080464486
Autor
Ján Uličiansky
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2010
Rozsah
40
Rozmer
188×245×10
Hmotnosť
0,36
Stav
Nedostupné
Zľava
0%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Štyria škriatkovia a víla zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.