Mafia na Slovensku

Osudy bossov Černákovej éry

Gustáv Murín

SVK Slovensky Marenčin PT2009

Kniha: Mafia na Slovensku - Osudy bossov Černákovej éry - Gustáv Murín
Katalógové číslo: 78035 viac »
8,67

Vypredané
NEDOSTUPNÉ

Kniha: Mafia na Slovensku

Osudy bossov Černákovej éry

Príbehy obsiahnuté v tejto knihe majú pozoruhodne všeplatné ponaučenie. Ich nositelia - Július Tóth a Peter Muszka, Róbert Holub, Holáň alias Gorila, Papa Joe, Ošo Kucmerka, Borženský a Kolárik, Alojz Kromka alias Čistič, Jozef Roháč alias Potkan, nájomný vrah Adamčo a nakoniec Mikuláš Černák - sa v 90. rokoch zviditeľnili tým ako sa brutálnym terorom a zastrašovaním pokúšali ovládnuť Slovensko. Sú to príbehy plné krvavých súbojov, brutálneho teroru voči bezbranným, bratstva zabijakov aj zrady najbližších, okamihov všemocnosti a zábleskov krutého vytriezvenia v spŕške smrtiacich striel. Doba sa zmenila. Tam kde oni tasili zbraň, ich nasledovníci vyťahujú zlatú kreditnú kartu. Dnes stačí jeden vládny tender, kde vybraný minister v úlohe novodobého bieleho koňa síce neporuší zákon, ale poteší vopred vybrané firmy a miliardy prejdú do tých správnych rúk... Ale to už prekračuje predstavivosť bežného občana. V 90. rokoch sa bál, ale vedel koho a prečo. Dnes sa už nebojí, lebo nevie kto a čo. Čo je lepšie?

Hlavné mesto Slovenska sa len na krátky čas kraľovania Miroslava Sýkoru stalo aj hlavným mestom zločinu. Predtým aj potom bolo centrum mafiánskej moci inde. Najskôr v Dunajskej Strede, potom v Banskej Bystrici. Odtiaľ malo byť Slovensko v rukách capo di tutti capi, bossa všetkých bossov - Mikuláša Černáka. Kým nad inými impériami slnko nikdy nezapadalo, nad touto ríšou zla sa nemala nikdy zdvihnúť temná noc násilia a strachu...

Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
78035
Názov
Mafia na Slovensku
Podnázov
Osudy bossov Černákovej éry
EAN/ISBN
9788081140167
Autor
Gustáv Murín
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2009
Rozsah
304
Rozmer
130×200×29
Hmotnosť
0,47
Stav
Vypredané
Sadzba DPH
10%
Zľava
27%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
5.0 z 5.0
5
100.0%
(1)
4
0%
(0)
3
0%
(0)
2
0%
(0)
1
0%
(0)
Tvoje hodnotenie:
Odoslať

Marek 5 z 5
20.09.2016 13:47:07

Kto čítal mafiu v Bratislave, tak si urobí omnoho širší názor s touto knižkou. Autor rozoberá vzťahy a pôsobenie mafie v našej krajine. A to tak, že máte jasnú predstavu ako to vlastne funguje v našom štáte. Všetko smeruje až po bossa bossov M.Č. a naznačuje ako je to smeruje ďalej. Kto ešte nemá obraz o tom čo sa tu dialo a deje, tak knižku určite odporúčam. A ako sa vraví, na každého raz dôjde.