Liečivé rastliny

SVK Slovensky Petit Press2009/03

Kniha: Liečivé rastliny
Katalógové číslo: 70648 viac »

Nedostupné
NEDOSTUPNÉ

Kniha: Liečivé rastliny

Niet zelinky, ktorá by nemala svoje účinky – hovorí staré príslovie – dnes opäť veľmi aktuálne. Prirodzené liečebné metódy, medzi nimi aj terapie liečivými rastlinami, totiž práve prežívajú svoju renesanciu. Táto knižočka poskytne návod na rozlišovanie liečivých rastlín, ich uskladňovanie a správne použitie. Botanická charakteristika rastlín, ilustrovaná farebnými fotografiami informuje čitateľa o ich hlavných poznávacích znakoch a vlastnostiach a navyše podáva aj aplikačný návod na jednotlivé terapeutické postupy. Upriamuje pozornosť čitateľa aj na všetky riziká a nebezpečenstvá, spojené s využitím liečivých rastlín. Knihu uzaviera zbierka receptov na liečivé čaje, zápary, odvary a návody na prípravu iných, v domácej lekárni užitočných prostriedkov.
Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
70648
Názov
Liečivé rastliny
EAN/ISBN
9788081011078
Forma
Tvrdá, bez prebalu, lesklá
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2009/03
Edícia
Knihy pre zdravie
Rozsah
128
Rozmer
155×200×14
Hmotnosť
0,30
Stav
Nedostupné
Zľava
0%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Liečivé rastliny zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.