Láska, hriechy a nádeje

Kniha: Láska, hriechy a nádeje - Elena Chmelová, Jaroslav Vodrážka, Jana Chmelová
Katalógové číslo: 69942 viac »
6,68

Vypredané
NEDOSTUPNÉ

Kniha: Láska, hriechy a nádeje

Ako sa nám môže zmeniť život za jediný deň, za jedinú minútu! Nečakané udalosti zásadne zmenia život aj hlavnej hrdinke príbehu, Eme. Na prahu dospelosti zostáva opustená, vnútorne vyprahnutá, oporu, ktorú túži nájsť vo svojej matke, nenachádza. Zakrátko spoznáva prvú ozajstnú lásku, do ktorej vloží všetky svoje prebudené city. Šokujúce odhalenie niektorých utajovaných skutočností ju privedie na šikmú plochu, nevie nájsť samu seba. Jej tápanie a večné hľadanie lásky pokračuje aj v pre ňu nenaplnenom manželstve, nedokáže si nájsť cestu ani k synovi, takisto matke nie je schopná odpustiť jej dávnu zradu. Neskôr je presvedčená, že to, čo hľadala, našla vo svojom, o desiatky rokov staršom, milencovi. Až takmer tragický zásah osudu paradoxne ukončí jej dlhoročné trápenie a prinúti ju k nemilosrdným, ale potrebným rozhodnutiam.
Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
69942
Názov
Láska, hriechy a nádeje
EAN/ISBN
9788089199778
Autor
Elena Chmelová, Jaroslav Vodrážka, Jana Chmelová
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2008/10
Rozsah
238
Rozmer
140×210×20
Hmotnosť
0,33
Stav
Vypredané
Sadzba DPH
10%
Zľava
19%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Láska, hriechy a nádeje zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.