Spratek

Torey L. Hayden

CZE Česky PORTÁL2008/02

Kniha: Spratek - Torey L. Hayden
Katalógové číslo: 63672 viac »
15,34

Vypredané
NEDOSTUPNÉ

Kniha: Spratek

Příběh dítěte, které nikdo nemiloval Kniha představuje skutečný příběh šestileté Sheily, která se dostane do speciální třídy pro děti s poruchami chování. Její učitelkou a zároveň prvním člověkem, který jí projeví lásku, je Torey Hayden. Ta po čase zjistí, že dívka má nadprůměrnou inteligenci, je učenlivá a dřímá v ní skrytý génius. Kniha je pozitivním svědectvím o síle pedagogických a terapeutických prostředků, a pedagoga představuje jako přítele, který neváhá pro dítě překonávat různé těžkosti. T. L. Hayden je autorkou řady velmi úspěšných non-fiction románů z prostředí školy pro děti s poruchami chování. Pracuje jako speciální pedagožka a rodinná terapeutka. Žije v USA.
Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
63672
Názov
Spratek
EAN/ISBN
9788073673758
Forma
Tvrdá, bez prebalu, lesklá
Autor
Torey L. Hayden
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2008/02
Rozsah
240
Rozmer
150×210×30
Hmotnosť
0,41
Stav
Vypredané
Sadzba DPH
10%
Zľava
20%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
5.0 z 5.0
5
100.0%
(1)
4
0%
(0)
3
0%
(0)
2
0%
(0)
1
0%
(0)
Tvoje hodnotenie:
Odoslať

Viktória V 5 z 5
12.12.2016 18:37:03

Ku knihe Spratek som sa dostala v škole. Začala som ju čítať s obavami, lebo som vedela, že je to skutočný príbeh malého dievčatka, ktoré bohužiaľ nemalo ľahký život. Kniha je veľmi dobre a kvalitne napísaná. Autorka zachytila takmer rok života malej hlavnej hrdinky. Niektoré časti knihy sa mi nečítali ľahko, pár krát som mala nutkanie aj knihu odhodiť a nedočítať ju do konca. No pri čítaní tejto knihy si človek aspoň uvedomí, že môže byť rád za to, čo má. Knihu odporúčam každému, najmä tým, ktorý sa chcú stať učiteľmi.


Veronika
15.12.2016 16:02:59

Kniha Spratek bola pre mňa veľkým prekvapením. Bola to prvá pedagogická kniha, ktorá sa mi čítala s veľkou ľahkosťou. Príbeh malej Sheily je veľmi pútavý a chytí vás za srdce už od prvých stránok. Autorka a zároveň aj učiteľka Torey, je pre mňa veľkou inšpiráciou. Tento príbeh je napísaný podľa skutočných udalostí, čím mu dodáva ešte viac hĺbky. Sheila bola problémové dieťa, ktoré sa dostalo do triedy učiteľky Torey. Je krásne a veľmi inšpirujúce ako sa celý príbeh vyvíja. Ako sa mení Sheila a ako Torey postupne zisťuje, čo sa v jej živote odohralo. Musím však povedať, že v niektorých momentoch sa táto kniha, číta veľmi ťažko. Sheila prežila vo svojom krátkom detskom veku, toľko utrpenia a problémov, ktoré nezažilo mnoho dospelých ľudí za ich celý život. Ako budúca učiteľka som veľmi touto knihou dotknutá a učiteľku Torey obdivujem. Danú knihu odporúčam.V mnohých veciach vám otvorí oči a ukáže, že povolanie učiteľa nie je až také jednoduché a nepodstatné, ako si mnoho ľudí v dnešnej spoločnosti myslí.