Endymion Spring

Minulosť je nebezpečná beštia

Matthew Skelton

SVK Slovensky FRAGMENT2007/09

Kniha: Endymion Spring - Minulosť je nebezpečná beštia - Matthew Skelton
Katalógové číslo: 58900 viac »

Nedostupné
NEDOSTUPNÉ

Kniha: Endymion Spring

Minulosť je nebezpečná beštia

Natrafili ste na niečo oveľa väčšie, než si viete predstaviť. Uprostred noci postava v plášti vlečie po uliciach pokrytých snehom ťažkú debnu. Truhlica s vyobrazeniami dravých prízrakov sa dá otvoriť, iba ak zuby trčiace z hadích hláv, ktoré tvoria zámku, ochutnajú krv. O celé storočia neskôr sa v oxfordskej knižnici chlapec menom Blake dotkne zvláštnej knihy a pocíti, že ho niečo pichlo do prsta. Kniha je prázdna, nemá slová, ale papier v nej je popretkávaný jemnými žilkami a zdá sa, že sa chveje, akoby bol živý. Na stránke sa zjavujú slová - slová, ktoré nevidí nikto, iba Blake. Odhaľuje sa nekonečné tajomstvo. A záhady sa iba začínajú... Vynikajúci román Matthewa Skeltona o skrytých mýtoch a nebezpečnom poznaní. Uchváti vás od prvej stránky a nepustí až do konca.
Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
58900
Názov
Endymion Spring
Podnázov
Minulosť je nebezpečná beštia
EAN/ISBN
9788080891190
Autor
Matthew Skelton
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2007/09
Rozsah
432
Rozmer
165×210×35
Hmotnosť
0,49
Stav
Nedostupné
Zľava
0%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
4.0 z 5.0
5
0%
(0)
4
100.0%
(1)
3
0%
(0)
2
0%
(0)
1
0%
(0)
Tvoje hodnotenie:
Odoslať

Peter 4 z 5
28.05.2013 15:15:44

Už po prvý krát ma táto kniha zaujala obalom. Má naozaj krásny obal, kde vidíte siluetu draka, za ktorou žiari svetlo. Ale samozrejme pekná obálka nestačí. Čo sa týka bežnej ceny je veľmi vysoká až moc, lebo keď knihu otvoríte má dosť veľké písmená (ktoré nie sú nevýhodou) a hrubé strany. Dej má dve dejové línie, prvá sa deje v prítomnosti a druhá v minulosti. Strany deja v minulosti sú odlíšené štýlom strany tak, aby vyzerali ako starý pergamen. Čo je veľmi pohľadné, ale pridáva to na cene. Zo štýlového hľadiska vyzerá táto kniha super, ale to sa práve odzrkadlilo na tej cene. Nuž a samotný dej sa mi páčil. Je to napínavý príbeh. Má to zápletku, tajomnosť, plynie to rýchlo. Nezažil som tam nejaký pocit nudy, skôr som to už chcel čím skôr dočítať. Páčili sa mi tie umelecké opisy, ale niekedy sa mi zdalo, že niekde sú vložené až na silu. Námet bol výborný, ale po prečítaní som mal pocit, že tomu niečo chýbalo. Čakal som od tej knihy viac. Začiatok navnadil, ale koniec mohol byť akčnejší. Podľa všetkého táto kniha je hlavne pre mladého čitateľa. Ale inak som bol spokojný. Ešte, že som si tú knihu kúpil v akcii a nie za pôvodnú cenu :)