Vražda v sídle Wedgefield

Erica Ruth Neubauer

SVK Slovensky Slovenský spisovateľ2024/05

Kniha: Vražda v sídle Wedgefield - 1. vydanie - Erica Ruth Neubauer
Katalógové číslo: 495608 viac »
Ušetríte až 3,78 € z bežnej ceny 17,90
A navyše získate 14 vernostných bodov
Séria kníh: Prípady Jane Wunderlyovej
Prípady Jane Wunderlyovej
Titul je zaradený v tejto sérii
14,12
Vyexpedujeme do 7 dní
U dodávateľa

Kniha: Vražda v sídle Wedgefield

Po románe Vražda v Mena House pokračuje populárna detektívna séria Prípady Jane Wunderlyovej ďalšou časťou, v ktorej sa nezávislá mladá vdova rozhodne prijať pozvanie anglického lorda – po nebezpečnom dobrodružstve v horúcom Egypte jej dobre padne oddýchnuť si v honosnom vidieckom sídle... až kým sa neďaleko neho nestane vražda.

Essex, 1926. Pokojný anglický vidiek poskytuje Jane a jej tete Millie, neúnavnej dohadzovačke, vítanú zastávku pred ich návratom do Ameriky. Kým Millie doháňa stratený čas so svojou novonájdenou dcérou Lillian a ich hostiteľom lordom Hughesom, Jane si kráti dlhú chvíľu hltaním detektívnych románov a lekciami lietania – čo sa tete ani trochu nepozdáva. Akékoľvek možné nebezpečenstvo vo vzduchu však zatieni tragédia na zemi, keď pri autonehode zahynie jeden z mechanikov pracujúcich u lorda Hughesa, veterán vojenského letectva Simon Marshall.

Prerezané brzdové lanká svedčia o tom, že nešlo o nehodu, no nemal sa stať obeťou niekto iný ako Simon? Dom je plný podozrivých – príbuzných, ktorí sa zastavili na návštevu, tajnostkárskeho služobníctva, tajomných osôb, ktoré sa v noci potulujú po pozemku. Za trochu nejasných okolností prichádza do sídla aj záhadný pán Redvers, ktorý pomohol Jane vyriešiť vraždu v Egypte, a opäť jej ponúka pomoc. Zdá sa, že všetci vo Wedgefielde chcú, aby Jane pomohla ochrániť rodinu Hughesovcov. Kým však hľadá odpovede, neprehliada náhodou vraha, ktorého má priamo pred očami?

Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
495608
Názov
Vražda v sídle Wedgefield
EAN/ISBN
9788055194240
Forma
Viazaná
Poznámka
1. vydanie
Autor
Erica Ruth Neubauer
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2024/05
Rozsah
304
Rozmer
200×125×28 mm
Stav
U dodávateľa
Dostupnosť
Vyexpedujeme do 7 dní
Sadzba DPH
10%
Zľava
21%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Vražda v sídle Wedgefield zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.