Pozvánka

Sebastian Fitzek

SVK Slovensky TATRAN2024/07

Kniha: Pozvánka - Sebastian Fitzek
Katalógové číslo: 495363 viac »
11,01

Novinka , vychádza 31.7.2024, o 94 dní
NEDOSTUPNÉ

Kniha: Pozvánka

Pozvánka: Beda tomu, kto ju príjme.
Marla Lindbergová sa už nevie dočkať predĺženého víkendu v Alpách, kde prijala pozvánku na stretávku zo školy. Krátko po príchode si však uvedomí, že len jedna vec je smrteľnejšia ako opustiť odľahlý horský hotel – zostať v ňom.
Marline dávne spomienky na zvláštny odkaz, ktorý ju vylákal do starej nepoužívanej pôrodnice, sú krištáľovo čisté. Na postavu, ktorá sa ju pokúsila zabiť. Na zvláštny pískavý kašeľ psychopata počas boja na život a na smrť. Po rokoch psychoterapie sa však dozvedá, že sa nič z toho nestalo a všetko sú to iba falošné spomienky.
Marla je inteligentná mladá žena a má pozoruhodné vlastnosti, všetko si pamätá a všíma si podrobnosti, ktoré ostatným väčšinou uniknú. Keď sa ako-tak dá do poriadku, začne pracovať ako externistka pre Spolkový kriminálny úrad. Je to však pre ňu veľká psychická záťaž – analyzuje filmy a fotografie v najhlbších stokách internetu, aby pomohla nájsť zneužívané a týrané deti a zachrániť ich.
Keď dostane pozvánku na školskú stretávku v Alpách, dúfa, že si bude môcť zaspomínať s bývalými spolužiakmi. Keď však dorazí do zasneženého horského hotela, všetky izby sú už obsadené. Na jedálenskom stole leží použitý riad, v krbe plápolá oheň, ale nikto tam nie je. Marla začne hľadať ostatných. A potom to počuje znova. Vonku v ľadovej tme niekto pískavo kašle…

Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
495363
Názov
Pozvánka
EAN/ISBN
9788022215206
Forma
Neviazaná, bez prebalu, lesklá
Autor
Sebastian Fitzek
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2024/07
Rozmer
135×215 mm
Stav
Novinka
Sadzba DPH
10%
Zľava
26%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Pozvánka zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.