Digitalizácia a umelá inteligencia v obchodných spoločnostiach

Michal Sokol

SVK Slovensky C. H. Beck2024/03

Kniha: Digitalizácia a umelá inteligencia v obchodných spoločnostiach - Michal Sokol
Katalógové číslo: 495271 viac »
Ušetríte až 2,18 € z bežnej ceny 18,00
A navyše získate 15 vernostných bodov
15,82
Na dopyt, preveríme dostupnosť
U dodávateľa

Kniha: Digitalizácia a umelá inteligencia v obchodných spoločnostiach

Predkladaná monografia venuje pozornosť vysoko aktuálnej téme digitalizácie v oblasti korporátneho práva s konkrétnejším zameraním sa na úroveň digitalizácie súvisiacich procesov pri zakladaní a realizácii zmien v obchodných spoločnostiach, na možnosti využitia digitálnych technológií pri hlasovaní ich orgánov či na spôsoby ingerencie umelej inteligencie pri rozhodovaní obchodnej spoločnosti. Monografia ponúka čitateľovi porovnanie základných inštitútov so zahraničnými právnymi úpravami a načrtnutie významných právnych otázok prevažne súvisiacich s umelou inteligenciou, ktoré bude potrebné v blízkej budúcnosti právne regulovať. „Monografia je vhodná pre študentov práva i právnikov v teoreticko-právnej a aplikačno-právnej oblasti, ktorí majú záujem o korporačné právo v podmienkach dynamických procesov digitalizácie a prijímania aspektov umelej inteligencie normami súkromného práva nielen v slovenskom právnom prostredí.“ prof. JUDr. Mária Patakyová, PhD. „Dielo prináša mnohé zaujímavé postrehy a poznatky, autor otvára viaceré otázky zásadného významu (napr. právna zodpovednosť AI), na niektoré z nich ponúka aj rámcové odpovede či zreteľa hodné postrehy.“ doc. JUDr. Ing. Martin Kubinec, PhD., univ. prof. „Publikácia vypĺňa podstatnú medzeru na knižnom trhu, pretože takto autorsky uchopené monografické spracovanie zvolenej matérie doposiaľ v našich podmienkach absentovalo.“ JUDr. Lukáš Tomaš, PhD.

Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
495271
Názov
Digitalizácia a umelá inteligencia v obchodných sp
EAN/ISBN
9788082320506
Forma
Brožovaná
Autor
Michal Sokol
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2024/03
Rozsah
144
Rozmer
140×224
Stav
U dodávateľa
Dostupnosť
Na dopyt, preveríme dostupnosť
Sadzba DPH
10%
Zľava
12%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Digitalizácia a umelá inteligencia v obchodných spoločnostiach zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.