Práce a Mzdy, bez chýb, p§kút a penále

Zamestnanecké benefity, Keď zamestnávateľ neplatí poistné

SVK Slovensky PORADCA2024/02

Ostatné periodiká: Práce a Mzdy, bez chýb, p§kút a penále - Zamestnanecké benefity, Keď zamestnávateľ neplatí poistné
Katalógové číslo: 493927 viac »
Ušetríte až 3,66 € z bežnej ceny 18,20
A navyše získate 14 vernostných bodov
14,54
Vyexpedujeme do 7 dní
U dodávateľa

Ostatné periodiká: Práce a Mzdy, bez chýb, p§kút a penále

Zamestnanecké benefity, Keď zamestnávateľ neplatí poistné

Zamestnanecký benefit možno chápať ako istú formu kompenzácie či odmeny, ktorú zamestnávateľ poskytne zamestnancovi nad rámec mzdového ohodnotenia. Ktoré sú najžiadanejšie zamestnanecké benefity? Povinnosť zrážať a odvádzať za zamestnancov poistné na zdravotné poistenie a všetky druhy sociálneho poistenia má výlučne zamestnávateľ. Voči komu sú vyvodzované všetky dôsledky z nezaplateného poistného? Zabezpečovať zamestnancom vo všetkých zmenách stravovanie zodpovedajúce zásadám správnej výživy priamo na pracoviskách je základnou povinnosťou zamestnávateľa. Ktorí zamestnanci majú právo, aby im zamestnávateľ poskytoval stravovanie?

Sociálny fond tvoria finančné prostriedky, ktoré sa používajú na realizáciu podnikovej sociálnej politiky v oblasti starostlivosti o zamestnancov. Ktorí zamestnávatelia sú povinní vytvárať sociálny fond a poskytovať z neho príspevok pre svojich zamestnancov? Pokiaľ má fyzická osoba príjmy zo závislej činnosti zo zahraničia, musí sa zaoberať ich zdanením aj na Slovensku, aj keď boli tieto príjmy v zahraničí zdanené. Ako si vysporiada daňovú povinnosť slovenský rezident, ktorý má príjmy zo závislej činnosti zo zahraničia? Zavedenie poplatku za rozvoj bolo pre obce na Slovensku prínosné. Na čo môžu tento poplatok obce využiť?

Právo na zdravie znamená, že vlády musia vytvoriť podmienky týkajúce sa existencie a dostupnosti služieb zdravotnej starostlivosti, zdravé a bezpečné pracovné podmienky a zabezpečiť zdravé jedlo a stravu. Ako by mala byť vnímaná jej dostupnosť? Viac sa dočítate v rubrike Verejná správa.

Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
493927
Názov
Práce a Mzdy, bez chýb, p§kút a penále
Podnázov
Zamestnanecké benefity, Keď zamestnávateľ neplatí
EAN/ISBN
9771337060388
Druh tovaru
Ostatné periodiká
Rok vydania
2024/02
Edícia
Práce a mzdy, bez chýb, pokút a penále
Rozsah
112
Rozmer
210×297 mm
Hmotnosť
0,26
Stav
U dodávateľa
Dostupnosť
Vyexpedujeme do 7 dní
Sadzba DPH
20%
Zľava
20%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Práce a Mzdy, bez chýb, p§kút a penále zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.