Tajomstvo hotela Grandšpajz

Anna Mietelska

SVK Slovensky Stonožka

Obrázok nedostupný: Kniha: Tajomstvo hotela Grandšpajz - 1. vydanie - Anna Mietelska
Katalógové číslo: 489747 viac »

Nedostupné
NEDOSTUPNÉ

Kniha: Tajomstvo hotela Grandšpajz

Zábavný príbeh plný tých najzvláštnejších tvorov a navyše opradený tajomstvom!

Navštívte hotel Grandšpajz a dajte si s jeho majiteľmi Elou a Wilkinsonom pohárik šípkového likéru. Spoznajte aj ich hostí: vynálezkyňu Leu, ktorá si zaväzuje uši na uzol, ustráchaného Liblinga, nesmelého kocúra Fidžiho a malú baletku Lanu.

Každý si tam môže robiť, čo sa mu páči: zdobiť čajníky pávími perami, vysedávať na verande a pozorovať okolie, chodiť na vzrušujúce výlety do hôr alebo... sa venovať svojim tajným záľubám. Jedného dňa však pokojnú atmosféru hotela naruší príchod Maca – astronóma, pravnuka lorda Berlingtona a tak trochu vševeda. Tvrdí, že celej Zelenej doline hrozí nebezpečenstvo. Aké presne, to zatiaľ nikto netuší. A dá sa mu zabrániť? To je ešte náročnejšia otázka! Osud sveta sa ocitá vo veľmi malých labkách...

Anna Mietelska je poľská autorka. Živí sa písaním o móde, vo voľnom čase však najradšej píše a kreslí pre najmenších. Maľuje akvarely, olejomaľby, venuje sa tancu a vyrába rozličné plstené postavičky – vrátane tých z hotela Grandšpajz. Je matkou dvoch detí, no zároveň aj malým dievčatkom, ktoré sa rado hrá. Neprestajne objavuje nové záľuby a pri každej si sľubuje, že to už bude jej... predposledná.

Pre čitateľov od 7 rokov

Z poľského originálu preložil Ladislav Holiš.

Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
489747
Názov
Tajomstvo hotela Grandšpajz
EAN/ISBN
9788055193441
Forma
Viazaná
Poznámka
1. vydanie
Autor
Anna Mietelska
Druh tovaru
Kniha
Rozsah
192
Stav
Nedostupné
Sadzba DPH
10%
Zľava
21%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Tajomstvo hotela Grandšpajz zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.