Tajomné dedičstvo

Abigail Wilson

SVK Slovensky Slovenský spisovateľ2024/02

Kniha: Tajomné dedičstvo - 1. vydanie - Abigail Wilson
Katalógové číslo: 489323 viac »
Ušetríte až 3,78 € z bežnej ceny 17,90
A navyše získate 14 vernostných bodov
14,12
Vyexpedujeme do 7 dní
U dodávateľa

Kniha: Tajomné dedičstvo

Po Manželskej pretvárke ponúkame milovníkom kvalitnej historickej romance ďalší román z pera úspešnej americkej autorky Abigail Wilsonovej – pútavý romanticko-dobrodružný príbeh zasadený do regentského Anglicka.

Kent 1819. Život mladej vdovy a pacientky Cluettovej nemocnice Amelie Pembrokovej sa obráti naruby, keď sa nečakane stane dedičkou panstva Moorington Cross. Ameliin lekár a otcovský priateľ doktor Cluett sa rozhodol zmeniť svoju poslednú vôľu a ustanovil ju za hlavnú dedičku. O podobnej príležitosti získať finančnú nezávislosť by sa žiadna žena v tých časoch neodvážila ani snívať, tobôž nie žena s ochorením, ktoré spôsobuje, že môže kedykoľvek, aj v tej najnevhodnejšej chvíli, upadnúť do hlbokého spánku. Testament navyše obsahuje záhadnú podmienku: Amelia sa musí vydať za jedného z dvoch mužov, ktorých vôbec nepozná. Ibaže ako ju má splniť, keď cíti čoraz väčšiu náklonnosť k príťažlivému advokátovi Hawkinsovi? Situácia sa hrozivo vyostrí, keď doktora Cluetta nájdu mŕtveho v jeho spálni sotva niekoľko hodín po tom, čo zverejnil svoju novú poslednú vôľu. Amelia má tridsať dní na to, aby sa rozhodla, za ktorého muža sa vydá. Nebojácna mladá žena si však zaumieni, že s pomocou pána Hawkinsa odhalí pravdu o smrti svojho dobrodinca. Tento náhly zvrat udalostí predsa nemôže byť náhoda – alebo áno?

Prekladateľka: Miriam Ghaniová

Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
489323
Názov
Tajomné dedičstvo
EAN/ISBN
9788022024891
Forma
Viazaná
Poznámka
1. vydanie
Autor
Abigail Wilson
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2024/02
Rozsah
400
Stav
U dodávateľa
Dostupnosť
Vyexpedujeme do 7 dní
Sadzba DPH
10%
Zľava
21%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Tajomné dedičstvo zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.