Lepší podiel. Stupne kontemplatívneho života

Thomas Keating

SVK Slovensky MINOR2023

Kniha: Lepší podiel. Stupne kontemplatívneho života - Thomas Keating
Katalógové číslo: 487941 viac »
Ušetríte až 1,89 € z bežnej ceny 11,00
A navyše získate 9 vernostných bodov
9,11
Vyexpedujeme do 7 dní
U dodávateľa

Kniha: Lepší podiel. Stupne kontemplatívneho života

Kontemplácia nie je odmenou za čnosť. Je to nevyhnutnosť̌ pre čnosť. Vedie k skúsenosti Božej prítomnosti, prežívanej v čistej viere. Boh vtedy odníma svoju prítomnosť̌ a zdá́ sa, akoby nás ponechával v hrobe. On sa však vráti v správnom čase, aby nás zavolal von z našich temnôt, väzenia, samoty, opustenosti a smútku.

O autorovi: Thomas Keating (†2018), trapistický mních, centrálna postava hnutia Centering Prayer (modlitby súhlasu) a zakladajúci člen Contemplative Outreach. Už počas svojich štúdií na Yale University objavoval bohatstvo kresťanskej mystickej tradície. Poznávanie tejto hlbokej tradície, bystré vnímanie reformy, ktorú priniesol II. vatikánsky koncil zvlášť vo vzťahu k iným náboženstvám, ako aj osobné hľadanie, v ňom nechali vyklíčiť celoživotnú túžbu prispieť k obnove kontemplatívneho rozmeru kresťanstva. Fr. Thomas bol uznávaný teológ a vynikajúci autor. Spomedzi jeho mnohých kníh treba spomenúť predovšetkým Open Mind, Open Heart (Otvorená myseľ, otvorené srdce). Osobná skúsenosť a náuka, hlboko zakorenená v zdravej tradícii kresťanskej mystiky, a múdre i prorocké úsilie o dialóg s inými náboženskými tradíciami, zaraďujú Thomasa Keatinga medzi neopomenuteľné postavy dejín kresťanskej spirituality.

Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
487941
Názov
Lepší podiel. Stupne kontemplatívneho života
EAN/ISBN
9788089888306
Forma
Brožovaná
Autor
Thomas Keating
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2023
Rozsah
102
Rozmer
137×205
Hmotnosť
0,15
Stav
U dodávateľa
Dostupnosť
Vyexpedujeme do 7 dní
Sadzba DPH
10%
Zľava
17%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Lepší podiel. Stupne kontemplatívneho života zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.