Očami Oszkára Világiho

Oszkár Világi

SVK Slovensky MAFRA2023/12

Kniha: Očami Oszkára Világiho - 1. vydanie - Oszkár Világi
Katalógové číslo: 487874 viac »
Ušetríte až 3,15 € z bežnej ceny 14,90
A navyše získate 11 vernostných bodov
11,75
Vyexpedujeme do 7 dní
U dodávateľa

Kniha: Očami Oszkára Világiho

Zbierka komentárov známeho biznismena, manažéra a právnika Oszkára Világiho, ktoré vychádzali na stránkach denníku Hospodárske noviny.

Jeho komentáre sú iné ako „bežné“ komentáre politických komentátorov. Nebojí a neostýcha sa dať najavo svoj názor. Dokonca jeden politik, bývalý premiér, si dodnes myslí, že vďaka jeho komentáru sa zrodila vládna koalícia. Na politiku sa vie pozrieť z úplného detailu, keď si všíma nejakú konkrétnu vec, ale rovnako aj z nadhľadu a systémovo.

S Oszkárom Világim nemusíte vždy súhlasiť. Môžete mať iný pohľad na problémy, ktorým čelíme v EÚ, na správnosť či nesprávnosť riešení, ktoré sa prijímajú. Môžete sa inak pozerať na domácu politiku, na to, čo je naozaj zelená energetika a ako by mali konať lídri. A práve to je to najlepšie. Máte šancu nesúhlasiť s jeho argumentmi.

Možno vás občas rozčúli, niekedy rozosmeje, ale vždy vás prinúti zamyslieť sa. Takýchto komentárov, ktoré sú o vyargumentovaných názoroch a nielen o pocitoch, je stále menej. A v tom sú vzácne.

To potvrdzujú aj čísla čítanosti na stránke denníku HNonline. Jeho komentáre pravidelne oslovujú desaťtisíce ľudí, ktorí by sa nevracali iba tak. Silné meno priťahuje chvíľu, ale myšlienky pôsobia ako magnet roky.

Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
487874
Názov
Očami Oszkára Világiho
EAN/ISBN
9788082540898
Forma
Brožovaná
Poznámka
1. vydanie
Autor
Oszkár Világi
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2023/12
Edícia
HN edícia
Rozsah
232
Rozmer
134×209×21 mm
Hmotnosť
0,40
Stav
U dodávateľa
Dostupnosť
Vyexpedujeme do 7 dní
Sadzba DPH
10%
Zľava
21%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Očami Oszkára Világiho zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.