Hviezdna pechota

Robert A. Heinlein

SVK Slovensky mamaš2023/10

Kniha: Hviezdna pechota - Robert A. Heinlein
Katalógové číslo: 481297 viac »
Ušetríte až 3,42 € z bežnej ceny 16,99
A navyše získate 13 vernostných bodov
13,57
Vyexpedujeme do 7 dní
U dodávateľa

Kniha: Hviezdna pechota

Branec z ďalekej budúcnosti prechádza na prahu dospelosti najťažším vojenským výcvikom v známom vesmíre a púšťa sa do boja s najnebezpečnejšími nepriateľmi ľudstva.

Johnnie Rico vlastne nikdy nechcel narukovať, a už vôbec nie do mobilnej pechoty. Teraz sa však snaží zvládnuť nepredstaviteľne tvrdý bojový výcvik s vedomím, že vo vojne medzi Terranskou federáciou a krvilačnými pavúkovcami nielen jeho, ale aj celú jednotku delí od smrti jediný chybný krok.

Keď sa Robert A. Heinlein rozhodol napísať knihu o budúcej ľudskej spoločnosti, ktorá čelí útoku z vesmíru, ešte netušil, že vytvorí kontroverzný bestseller, ktorý bude aj po desaťročiach vyvolávať vášne, získavať prestížne ceny, fascinovať priaznivcov aj odporcov a položí základy nového žánru – vojenského sci-fi. Hviezdna pechota sa navyše stala inšpiráciou pre množstvo ďalších autorov a filmárov. Bez nej by dnešné sci-fi vyzeralo úplne inak.

„Absolútna klasika…Ak chcete dojímavé vojenské dobrodružstvo, je pre vás ako stvorená.“

— All SciFi

„Zatiaľ ju nič neprekonalo.“

— Science Fiction Weekly

„Táto kniha rezonuje dodnes, jej vplyv pretrváva a na obľúbenosti ani kvalite jej neubrali ani najrôznejšie napodobeniny za posledné desaťročia.“

— SF Reviews

„Táto nadčasová klasika predstavuje vrchol Heinleinovej geniality, dnes je rovnako dôležitá ako v čase svojho vzniku... Román s úžasným spádom, ktorý sa nikdy neuchyľuje k lacnému moralizovaniu. Túto knihu si skrátka treba prečítať.“

Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
481297
Názov
Hviezdna pechota
EAN/ISBN
9788082680693
Forma
Pevná
Autor
Robert A. Heinlein
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2023/10
Rozsah
288
Rozmer
130×210
Stav
U dodávateľa
Dostupnosť
Vyexpedujeme do 7 dní
Sadzba DPH
10%
Zľava
20%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Hviezdna pechota zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.