Moje Slovensko

Filip Kulisev

SVK Slovensky 2023

Kniha: Moje Slovensko - Filip Kulisev
Katalógové číslo: 480021 viac »
Ušetríte až 6,30 € z bežnej ceny 34,90
A navyše získate 28 vernostných bodov
28,60
Vyexpedujeme do 7 dní
U dodávateľa

Kniha: Moje Slovensko

Cestovateľ a fotograf Filip Kulisev, Master QEP, FBIPP, sa za uplynulé desaťročie prepracoval do svetovej špičky vo fotografovaní prírodných scenérií. Vo svojej dvanástej knihe Moje Slovensko sa venuje rodnej krajine a jej pozoruhodným miestam, ktorými priam oplýva.

Slovensko má mnoho podôb, ktoré zvýrazňujú krásu jeho prírodného, kultúrneho i historického bohatstva. Ťaží zo svojej unikátnej polohy v srdci starého kontinentu, ktorá bola po stáročia križovatkou mnohých národov. Azda aj preto na Slovensku nachádzam rovnako krásne, no menej známe miesta ako inde na svete. Farebné more ďateliny purpurovej pri Lipovej v ničom nezaostáva za krásami levanduľových polí v Provensalsku. Roháče a Kriváň sa na hladine pokojnej Liptovskej Mary odrážajú rovnako neopakovateľne ako Mt. Denali vo vodách Aljašských jazier.

Slovensko ma prekvapuje aj množstvom starých hradov a zámkov, ktoré zapadajú do okolitej prírody podobne ako Spišský hrad, vôbec najväčší stredoveký hradný komplex v strednej Európe. Našou krajinou sa túlam čoraz častejšie a objavujem jej krásy aj z výšky. Dron mi pomohol nájsť také pohľady a zákutia, o ktorých som stojac na pevnej zemi ani netušil. Rád sa o moje Slovensko s vami podelím. Stojí to za to!

Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
480021
Názov
Moje Slovensko
EAN/ISBN
9788097333935
Forma
Tvrdá
Autor
Filip Kulisev
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2023
Rozsah
144
Rozmer
260 x 190 mm
Stav
U dodávateľa
Dostupnosť
Vyexpedujeme do 7 dní
Sadzba DPH
10%
Zľava
18%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Moje Slovensko zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.