Hlavolamy z Hlavolamova

Marián Goga

SVK Slovensky DAXE2023/08

Kniha: Hlavolamy z Hlavolamova - Marián Goga
Ako prebudiť záujem o matematiku a logiku, naučiť logicky uvažovať
Katalógové číslo: 477369 viac »
11,13

Vypredané
NEDOSTUPNÉ

Kniha: Hlavolamy z Hlavolamova

Hlavolamy v človeku odkrývajú dôležité vlastnosti: sústredenie, zvedavosť, zmysel pre hru, dychtivosť objaviť riešenie. Nie sú len hrou, ale sú prostriedkom na rozvoj tvorivosti. Hlavolamy, rébusy, hádanky a iné úlohy zo sveta hlavolamov vo svojej podstate neznamenajú iba chvíľkové rozptýlenie. Sú dôležitým zdrojom poučenia a poznania, cibria úsudok, bystria postreh a cvičia dôvtip. Preto majú veľký význam pri rozširovaní poznatkov a duševného obzoru tak mladších, ako aj starších čitateľov.

Základným zámerom knihy Hlavolamy z Hlavolamova je prebudiť u čitateľa záujem o matematiku a logiku, naučiť ho logicky uvažovať, cvičiť predstavivosť a dôvtip pri riešení rôznych hlavolamov, zdokonaľovať jeho kreatívne myslenie a v neposlednom rade zvyšovať tak jeho IQ. Kniha obsahuje mnoho problémov, hlavolamov, úloh a hádaniek, ktoré treba riešiť premýšľaním, dôvtipom a úsudkom, skrátka „zdravým sedliackym rozumom“. Hlavolamy, rébusy, prešmyčky a logické úlohy v tejto knihe rozvíjajú tvorivosť, pomáhajú odhaliť určité dimenzie osobnosti človeka a poodkrývajú záhady ľudskej psychiky a spôsobov konania.

Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
477369
Názov
Hlavolamy z Hlavolamova
EAN/ISBN
9788082410245
Forma
Neviazaná, bez prebalu, lesklá
Autor
Marián Goga
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2023/08
Rozsah
226
Rozmer
165×235 mm
Stav
Vypredané
Sadzba DPH
10%
Zľava
22%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Hlavolamy z Hlavolamova zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.