Čarovná Trnava a okolie

Magical Trnava and its surroundings

Martin Sipták; Martin Kmeť

SVK Slovensky CBS2023/05

Kniha: Čarovná Trnava a okolie - Magical Trnava and its surroundings - 1. vydanie - Martin Sipták; Martin Kmeť
Katalógové číslo: 470038 viac »
Ušetríte až 6,51 € z bežnej ceny 24,95
A navyše získate 18 vernostných bodov
18,44
Vyexpedujeme do 7 dní
U dodávateľa

Kniha: Čarovná Trnava a okolie

Magical Trnava and its surroundings

Viera. Nádej. Láskavosť. Kostoly. Mesto ako z rozprávky, ktoré si aj v dnešných časoch stále žije vlastným životom. Akási pomyselná čarovná bariéra oddelila moderný svet plný uponáhľanosti a stresu od rodinnej pohody, priateľstiev a neutíchajúceho pokoja. Náš kúzelný „Malý Rím“ prepletá históriu so súčasnosťou, prírodu s architektúrou, rodiny medzi sebou a vytvára miesto, kde sa človek môže cítiť ako doma. Čarovnú Trnavu obklopujú lesy, zámky, skaly, vinohrady, lúky a vody, ktoré, keď tomu uveríte, ožívajú. Najstaršie slobodné kráľovské mesto na Slovensku núka vo svojom vnútri toľko inšpirácií na výlety či spoznávanie kultúrnych krás, že sa to snáď ani nedá spočítať.Opustený Kláštor Kataríny Alexandrijskej, kaštiele vo Voderadoch a Dolnej Krupej či zámok v Smoleniciach. Toto sú miesta, ktoré doslova dýchajú históriou. A romantikou zas miesta a skaly s nezabudnuteľnými výhľadmi na Malé Karpaty a na šíru Podunajskú nížinu. Ak chcete vidieť stredoveké mestské opevnenie, ktoré patrí k najrozsiahlejším v strednej Európe, pozrieť si prírodné atrakcie či vyjsť na turistiku, alebo vás fascinuje srdce kostolov, chrámov a synagóg – Trnava má všetko a ešte o niečo viac. Trnava však nie je iba čarokrásna príroda navôkol a múry s dušou. Trnava sú ľudia – Trnavčania, ktorí svoje mesto a okolie vedú smerom a spôsobom, ktorý môže inšpirovať aj iných. Nazrite s nami do skutočného sveta, ktorý však možno ovplyvnil aj čas rozprávok. Poďte sa pozrieť trochu inak na Čarovnú Trnavu a jej okolie.
Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
470038
Názov
Čarovná Trnava a okolie
Podnázov
Magical Trnava and its surroundings
EAN/ISBN
9788081443442
Forma
Tvrdá, bez prebalu, lesklá
Poznámka
1. vydanie
Autor
Martin Sipták; Martin Kmeť
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2023/05
Rozsah
144
Rozmer
170×250 mm
Hmotnosť
0,70
Stav
U dodávateľa
Dostupnosť
Vyexpedujeme do 7 dní
Sadzba DPH
10%
Zľava
26%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Čarovná Trnava a okolie zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.