Každé ďalšie leto

Carley Fortune

SVK Slovensky AURORA2023/05

Kniha: Každé ďalšie leto - 1. vydanie - Carley Fortune
BESTSELLER PODĽA THE NEW YORK TIMES
Katalógové číslo: 469677 viac »
Ušetríte až 4,67 € z bežnej ceny 17,90
A navyše získate 13 vernostných bodov
13,23
Vyexpedujeme do 7 dní
U dodávateľa

Kniha: Každé ďalšie leto

Jedna z Najžiadanejších letných kníh roka 2022 podľa Today, Parade, PopSugar, USA Today, SheReads, BuzzFeed, BookBub, Bustle a iných!

Carley Fortune bola za knihu Každé ďalšie leto nominovaná na cenu Goodreads Choice Award v kategóriách najlepšia romanca a najlepší debutový román.

Zamilovať sa im trvalo šesť letných prázdnin.

Rozísť sa len chvíľu.

Postačí im víkend na to, aby všetko napravili?

Vraví sa, že všetko plynie, a od chvíle, keď Persephone Fraserová pred viac než desiatimi rokmi urobila najväčšiu chybu svojho života, pravdivosť tejto vety pocítila na vlastnej koži. Kedysi zvykla letné mesiace tráviť rozprávkovo, na brehu jazera. Dnes žije v modernom mestskom byte, stretáva sa s priateľmi a od všetkých si udržuje bezpečný odstup.

Teda, až kým neodpovie na náhly telefonát a srdce sa jej nerozbehne späť do Barry's Bay, obežnej dráhy Sama Floreka – muža, bez ktorého nechcela žiť.

Počas šiestich letných prázdnin, plných hmlistých popoludní pri vode, teplých nocí, keď so Samom pracovali v reštaurácii jeho rodiny a krčili sa nad knihami – on nad lekárskymi učebnicami a ona nad rozpracovanými hororovými poviedkami –, sa stali nerozlučnými. Ich kamarátstvo sa zmenilo na niečo dychberúce, lenže nakoniec sa rozpadlo na márne kúsky.

Keď sa Percy vráti k jazeru na pohreb Samovej matky, ich puto je nepopierateľné, tak ako kedysi. Lenže kým sa Percy nepostaví tvárou v tvár svojim dávnym rozhodnutiam a rokom, keď sa za ne trestala, ona ani Sam nezistia, či je ich láska mocnejšia než najväčšie chyby z minulosti.

Príbeh je vyrozprávaný v priebehu šiestich rokov a jedného víkendu. Každé ďalšie leto je hlboký, pútavý a nostalgický príbeh o láske, ľuďoch a voľbách, ktoré poznačia celý náš život.

Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
469677
Názov
Každé ďalšie leto
EAN/ISBN
9788082500755
Forma
Viazaná
Poznámka
1. vydanie
Autor
Carley Fortune
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2023/05
Rozsah
272
Rozmer
140×215 mm
Stav
U dodávateľa
Dostupnosť
Vyexpedujeme do 7 dní
Sadzba DPH
10%
Zľava
26%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Každé ďalšie leto zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.