Mystička svätých rán

Život a zjavenia Márie Marty Chambonovej

SVK Slovensky Zachej2023

Kniha: Mystička svätých rán - Život a zjavenia Márie Marty Chambonovej
Katalógové číslo: 462869 viac »
Ušetríte až 1,70 € z bežnej ceny 9,90
A navyše získate 8 vernostných bodov
8,20
Vyexpedujeme do 7 dní
U dodávateľa

Kniha: Mystička svätých rán

Život a zjavenia Márie Marty Chambonovej

Sestra Mária Marta Chambonová (1841 – 1907) bola rehoľníčkou v Kláštore navštívenia v Chambérach vo Francúzsku. Ježiš Kristus jej zjavil, že je povolaná, aby oživila úctu k jeho svätým ranám. Naučil ju príslušné modlitby a často jej hovoril, že Cirkev zvíťazí mocou svätých rán a Nepoškvrnenej Panny Márie. Táto mystička zasvätila celý svoj život apoštolátu Pánových rán. Svätá Margita Mária Alacoque, veľká ctiteľka Najsvätejšieho Srdca, ju považovala za svoju mladšiu sestru a Panna Mária ju uistila, že tak ako Margita Mária dala svetu úctu k Najsvätejšiemu Srdcu jej Syna, tak je ona vyvolená, aby zadržala Božiu spravodlivosť tým, že na jej uzmierenie použije zásluhy Ježišovho utrpenia a svätých rán.

Mimoriadne dary milosti tejto rehoľníčky boli vonkajšiemu svetu, ba dokonca aj väčšine sestier v jej komunite neznáme. Neustále prijímala zjavenia a posolstvá od Pána Ježiša, Panny Márie a svätých, vídavala duše z očistca, mala stigmy, celé roky žila len z Eucharistie a nevyhla sa ani neľútostným útokom diabla.

Skutočné dcéry Ježiša Krista sa poznajú podľa vľúdnosti a pokory. Do nich bola zahalená aj Mária Marta Chambonová, pravé dieťa chudoby preniknuté apoštolským duchom, pripravené odovzdať Ježišovo posolstvo každému, kto je ochotný počúvať a prijať ho.

Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
462869
Názov
Mystička svätých rán
Podnázov
Život a zjavenia Márie Marty Chambonovej
EAN/ISBN
9788082114587
Forma
Brožovaná
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2023
Rozsah
208
Rozmer
140×210
Stav
U dodávateľa
Dostupnosť
Vyexpedujeme do 7 dní
Sadzba DPH
10%
Zľava
17%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Mystička svätých rán zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.