Praktikum z nepriamych daní

Anna Schultzová

SVK Slovensky SÚVAHA2004/05

Kniha: Praktikum z nepriamych daní - Anna Schultzová
Katalógové číslo: 46168 viac »

Nedostupné
NEDOSTUPNÉ

Kniha: Praktikum z nepriamych daní

Praktikum z nepriamych daní je určené poslucháčom Ekonomickej univerzity, najmä študentom 4. ročníka špecializácie daňovníctvo a daňové poradenstvo. Svojim obsahom pokrýva celú problematiku nepriamych daní, ktoré sú obsahom daňovej sústavy Slovenskej republiky, t. j. dane z pridanej hodnoty a všetkých spotrebných daní. Kolektívu autorov Katedry financií Národohospodárskej fakulty ide predovšetkým o vymedzenie pojmov a okruhu problémov, ktoré sú náplňou cvičení z problematiky nepriamych daní, a na ktoré by sa mal študent vopred pripraviť, prípadne zaujať k problému stanovisko. Praktikum by malo študentovi slúžiť na to, aby sa naučil riešiť danú problematiku tak, aby v praxi vedel kvalifikovane aplikovať získané odborné vedomosti. Na tento účel slúžia v publikácií uvedené problémové úlohy, ale aj riešené, resp. neriešené príklady.
Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
46168
Názov
Praktikum z nepriamych daní
EAN/ISBN
9788088727798
Forma
Neviazaná, bez prebalu, lesklá
Autor
Anna Schultzová
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2004/05
Rozsah
60
Rozmer
210×295×5
Hmotnosť
0,17
Stav
Nedostupné
Zľava
0%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Praktikum z nepriamych daní zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.