5P Prvá pomoc pre pokročilých poskytovateľov

Pre tých, čo chcú vedieť viac

Viliam Dobiáš

SVK Slovensky Dixit2022/12

Kniha: 5P Prvá pomoc pre pokročilých poskytovateľov - Pre tých, čo chcú vedieť viac - Viliam Dobiáš
Katalógové číslo: 458126 viac »
Ušetríte až 3,37 € z bežnej ceny 27,95
A navyše získate 24 vernostných bodov
24,58
Vyexpedujeme do 7 dní
U dodávateľa

Kniha: 5P Prvá pomoc pre pokročilých poskytovateľov

Pre tých, čo chcú vedieť viac

Po piatich rokoch prichádza na knižný trh druhé vydanie, rozšírené o 40 strán a prinášajúce 2 nové kapitoly a 15 podkapitol. Kniha prináša poznatky o poskytovaní prvej pomoci, nadobudnuté autorom za viac ako 45 rokov pôsobenia v oblasti výučby a poskytovania prvej pomoci laikmi a profesionálnymi záchranármi. Každá kapitola, aj podkapitola, je rozdelená na niekoľko častí, ktoré sa líšia hĺbkou vedomostí pre laikov so základnými a rozšírenými kurzami prvej pomoci, pre školiteľov prvej pomoci Červeného kríža, pre certifikovaných inštruktorov prvej pomoci a pre zdravotníkov – sestry a lekárov neprichádzajúcich pravidelne do kontaktu s akútnymi stavmi . Určená je ako predkrm a zákusok pre všetkých, ktorí chcú vedieť o prvej pomoci čo najviac. Pre laikov, ktorí idú absolvovať kurz prvej pomoci pred začiatkom autoškoly, pre žiakov druhého stupňa základných škôl a stredoškolákov v krúžkoch prvej pomoci, pre študentov stredných zdravotníckych škôl, lekárskych fakúlt a zdravotníckych nelekárskych odborov a aj pre pracovníkov v zdravotníctve. Medzi predkrmom a zákuskom je nevyhnutné absolvovať praktický nácvik poskytovania prvej pomoci ako hlavný chod, lebo iba čítaním sa nikdy nikto praktickým manuálnym zručnostiam nenaučí.

Ľudia ešte nepochopili, že ranení a chorí neumierajú preto, lebo záchranka prišla neskoro, ale preto, že im neposkytli včas prvú pomoc.

Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
458126
Názov
5P Prvá pomoc pre pokročilých poskytovateľov
Podnázov
Pre tých, čo chcú vedieť viac
EAN/ISBN
9788089662470
Forma
Tvrdá, bez prebalu, lesklá
Autor
Viliam Dobiáš
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2022/12
Rozsah
344
Rozmer
185×230 mm
Hmotnosť
0,87
Stav
U dodávateľa
Dostupnosť
Vyexpedujeme do 7 dní
Sadzba DPH
10%
Zľava
12%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
5P Prvá pomoc pre pokročilých poskytovateľov zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.