Tajné spolky Americkej elity

Od Rádu templárských riterov k spolku Lebka a kosti

Steven Sora

SVK Slovensky REMEDIUM2006/06

Kniha: Tajné spolky Americkej elity - Od Rádu templárských riterov k spolku Lebka a kosti - Steven Sora
Katalógové číslo: 45796 viac »
Ušetríte až 3,37 € z bežnej ceny 12,90
A navyše získate 9 vernostných bodov
9,53
Na dopyt, preveríme dostupnosť
U dodávateľa

Kniha: Tajné spolky Americkej elity

Od Rádu templárských riterov k spolku Lebka a kosti

Tajné spolky americkej elity osvetľujú temnú a dôležitú úlohu tajných spolkov v konaní vládnucich amerických rodín a ich obrovský vplyv na americkú demokraciu, súčasné dianie a svetové dejiny. Táto kniha detailne vykresľuje, kto zo zakladateľov Ameriky sa podieľal na pirátstve, obchode s drogami, pašeráctve, obchode s otrokmi, ale aj na útlaku a prešľapoch nadnárodných monopolov a ponúka prehľad o nezákonných aktivitách najvyšších štátnych funkcionárov Ameriky, z ktorých profitujú až do 21. storočia.

Spojenectvá templárov, Kristových rytierov a slobodomurárov prekročili hranice vlastenectva a náboženského presvedčenia a významne ovplyvnili vznik Spojených štátov amerických. Slobodomurárom sa pripisujú demokratické myšlienky inšpirujúce americkú revolúciu i americkú ústavu. Zatiaľčo tajné spojenectvá obchodníkov, pašerákov, okultistov, hazardných hráčov, špiónov a otrokárov uspeli pri oslobodení Spojených štátov od cudzej nadvlády, odvrátenou stránkou ich pôsobenia je skutočnosť, že elita využila známosti a vzťahy, aby si zväčšila vlastné bohatstvo a moc. Tieto tajné bunky sa neváhali finančne podieľať na atentátoch na prezidentov a pri niekoľkých príležitostiach sa dokonca pokúsili aj o rozpad únie, čím si chceli zabezpečiť vlastný prospech. Synovia slobody, Essexská junta, Ku Klux Klan a ďalšie tajné spolky zohrali rozhodujúcu rolu pri budovaní majetkov najvplyvnejších amerických rodín. Steven Sora dokumentuje, ako tieto organizácie držia moc vo svojich rukách aj dnes, keď napríklad yalský spolok Lebka a kosti združuje novodobé vládnuce rodiny Ameriky tak pevne, ako slobodomurárske lóže kedysi združovali Astorovcov, Livingstonovcov a Rooseveltovcov. Bohatstvo a vplyv umožňujú elite ovládať Ameriku v ešte väčšej miere, ako v minulosti templári dominovali v Európe.

Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
45796
Názov
Tajné spolky Americkej elity
Podnázov
Od Rádu templárských riterov k spolku Lebka a kost
EAN/ISBN
9788089230112
Autor
Steven Sora
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2006/06
Rozsah
368
Rozmer
160×210×30
Hmotnosť
0,51
Stav
U dodávateľa
Dostupnosť
Na dopyt, preveríme dostupnosť
Sadzba DPH
10%
Zľava
26%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Tajné spolky Americkej elity zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.