Podľa skutočnej udalosti

Neuveriteľné príbehy o prežití, ktoré ukazujú ľudskú nezlomnosť

Eva Ava Šranková Dominika Bedecsová Pavel Šoral

SVK Slovensky INTEREZ MEDIA s r.o.2022/11

Kniha: Podľa skutočnej udalosti - Neuveriteľné príbehy o prežití, ktoré ukazujú ľudskú nezlomnosť - 1. vydanie - Eva Ava Šranková, Dominika Bedecsová, Pavel Šoral
3 autori, 33 príbehov, 314 rokov.
Katalógové číslo: 454308 viac »
Ušetríte až 2,72 € z bežnej ceny 16,90
A navyše získate 14 vernostných bodov
14,18
Vyexpedujeme do 7 dní
U dodávateľa

Kniha: Podľa skutočnej udalosti

Neuveriteľné príbehy o prežití, ktoré ukazujú ľudskú nezlomnosť

Tri čísla, ktoré stručne, ale zato veľmi výstižne opisujú túto knihu.

Ako ľudia sa už od počiatku snažíme prekonávať vlastné limity. Odjakživa sme museli vzájomne spolupracovať a často i bojovať s prírodou. No najmä za pomoci nej sme sa dokázali posúvať krok po kroku na ceste ľudskej evolúcie a zdarne sa dopracovať až do dnešného bodu.

Pri dosahovaní svojich cieľov a snov museli zvádzať boj s prírodou aj protagonisti 33 príbehov vychádzajúcich zo skutočných udalostí. Bola to práve príroda, čo ich dostala do situácií na hrane života a smrti. No zároveň opäť len príroda stála za tým, že tieto doslova beznádejné okamihy nakoniec prežili.

Všetci hrdinovia dokázali pozoruhodne zareagovať na nečakané, ba priam nezvládnuteľné okolnosti, vďaka čomu úspešne zdolali takmer všetky prekážky, ktoré sa im postavili do cesty, a získali tak ďalšiu šancu na život. Napriek bezmocnosti svoj boj nevzdali a ukázali obrovskú dávku odhodlania a nezlomnú vôľu žiť.

Príbehy vás prevedú 314 rokmi, so začiatkom v roku 1704 a koncom v roku 2018. Zavedú vás do každého kúta našej planéty: na nehostinné púšte a rozbúrené moria, do veterných hôr aj do nepredvídateľných jaskýň, do horúcich dažďových pralesov aj do mrazivých arktických končín. Počas čítania budete mať husiu kožu, budete sa potiť aj mrznúť a s hlavnými hrdinami budete cítiť hlad aj smäd.

Týchto 33 neuveriteľných príbehov napísali traja autori, pričom každý z nich píše iným štýlom a tónom. Každý príbeh vám bude predstavený v úplne inom svetle a z iného pohľadu – a aj to robí túto knihu výnimočnou.

Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
454308
Názov
Podľa skutočnej udalosti
Podnázov
Neuveriteľné príbehy o prežití, ktoré ukazujú ľuds
EAN/ISBN
9788097399382
Forma
Pevná
Poznámka
1. vydanie
Autor
Eva Ava Šranková, Dominika Bedecsová, Pavel Šoral
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2022/11
Rozsah
320
Rozmer
140×190
Stav
U dodávateľa
Dostupnosť
Vyexpedujeme do 7 dní
Sadzba DPH
10%
Zľava
16%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Podľa skutočnej udalosti zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.