Zakliaty kláštor

Prvý román z cyklu Šarkanove poklady

Juraj Červenák

SVK Slovensky Artis Omnis2022/11

Kniha: Zakliaty kláštor - Prvý román z cyklu Šarkanove poklady - 1. vydanie - Juraj Červenák
Šarkan sa vracia
Katalógové číslo: 453622 viac »
Ušetríte až 2,79 € z bežnej ceny 17,90
A navyše získate 15 vernostných bodov
Séria kníh: Šarkanove poklady
Šarkanove poklady
Titul je zaradený v tejto sérii
15,11
Vyexpedujeme do 7 dní
U dodávateľa

Kniha: Zakliaty kláštor

Prvý román z cyklu Šarkanove poklady

Po trinástich rokoch v zámorí, kde bojoval vo vojne Severu proti Juhu a strážil zákon v západnom pohraničí, mieri Adam Šarkan naspäť na rodný Gemer. Jeho sestra Júlia ho prosí o pomoc s pátraním po svojom manželovi. Zeman Henrich Belohorský totiž záhadne zmizol počas hľadania bájneho pokladu červených mníchov niekde v horách za Jelšavou. Stopa vedie aj na faru v neďalekých Drienčanoch, kde sa k výprave pripoja miestny znalec povestí Pavol Dobšinský a jeho pastorkyňa Zuzana Kráľovičová. Cestou vysvitne, že Henrichovo zmiznutie by mohlo súvisieť s nedávnym prepadnutím zásielky peňazí pre správu coburgovského panstva. A čosi vie aj obávaný barón Horváth, ktorý vlastní dom zakázaných potešení a vraj paktuje s pochybnými živlami.

Zakliaty kláštor je prvým románom z cyklu Šarkanove poklady. Dobrodružný príbeh s prvkami detektívky, westernu a gotického hororu sa dostáva do rúk čitateľov s ilustráciami úspešného výtvarníka Michala Ivana.

„Tento román mi zrel v hlave vyše dvanásť rokov a viackrát menil zápletku i žánrové zaradenie. Spočiatku malo ísť o mysterióznu detektívku s Dobšinským v úlohe vyšetrovateľa a motívmi z jeho rozprávok, hlavne tých temnejších. Neskôr som sa začal pohrávať s myšlienkou na dobrodružný príbeh o indianajonesovskom hľadaní pokladu, ktorého hrdinom by bol navrátilec z Ameriky, akýsi gemerský pištoľník. Jedného dňa som sa rozhodol, že tieto dva námety spojím do jednej poriadne divokej zmesi... a tak vznikol Zakliaty kláštor.“ - Juraj Červenák

Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
453622
Názov
Zakliaty kláštor
Podnázov
Prvý román z cyklu Šarkanove poklady
EAN/ISBN
9788082011732
Forma
Viazaná
Poznámka
1. vydanie
Autor
Juraj Červenák
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2022/11
Rozsah
280
Rozmer
130x200
Stav
U dodávateľa
Dostupnosť
Vyexpedujeme do 7 dní
Sadzba DPH
10%
Zľava
16%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Zakliaty kláštor zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.