Formula 1: Šampióni (Legendárni jazdci F1)

Legendárni jazdci F1

Maurice Hamilton

SVK Slovensky Petit Press2022/09

Kniha: Formula 1: Šampióni (Legendárni jazdci F1) - Legendárni jazdci F1 - 1. vydanie - Maurice Hamilton
Katalógové číslo: 452606 viac »
Ušetríte až 3,91 € z bežnej ceny 29,90
A navyše získate 25 vernostných bodov
25,99
Vyexpedujeme do 7 dní
U dodávateľa

Kniha: Formula 1: Šampióni (Legendárni jazdci F1)

Legendárni jazdci F1

Vychutnajte si slávu Formuly 1 s touto výnimočnou knihou. Je poctou skvelým jazdcom, ktorí sa dostali až na vrchol. Je ich iba 34. Majstri sveta.

Kniha Formula 1: Šampióni prináša ich dramatické a neraz tragické príbehy. Sprevádzajú ich viac ako tri stovky unikátnych fotografií z pretekov i zo zákulisia, z ktorých mnohé dosiaľ neboli publikované.

Portréty šampiónov sú zároveň vzrušujúcim príbehom vyše 70-ročnej histórie F1 od čias, ktoré by sme dnes už sotva spoznali.

Text napísal známy novinár, komentátor a autor mnohých kníh o F1 Maurice Hamilton, ktorý čerpal aj z osobných rozhovorov s ikonami tohto športu – okrem iných s Nikim Laudom, Jamesom Huntom a Ayrtonom Sennom.

Autormi fotografií sú otec a syn Bernard a Paul-Henri Cahierovci, oceňovaní fotografi a zakladatelia jedinej zbierky snímok mapujúcej históriu F1, ktorá ostala v rukách pôvodných autorov.

Fangio, Stewart, Prost, Schumacher, Häkkinen, Hamilton a ďalší. Od Farinu až po Verstappena, všetci na jednom mieste. Vo veľkom formáte na 240 stranách s predslovom dlhoročného šéfa F1 Bernieho Ecclestona.

Kniha je poctou neľútostnému športu a jeho hrdinom, ktorí v honbe za slávou jazdili na hrane. Alebo aj za ňou.

Kniha Formula 1: Šampióni prináša dramatické a neraz tragické príbehy všetkých 34 jazdcov, ktorí sa vo vyše 70-ročnej histórii F1 stali majstrami sveta. Text sprevádza viac ako 300 unikátnych fotografií z pretekov i zo zákulisia, z ktorých mnohé dosiaľ neboli publikované. Ich autormi sú oceňovaní fotografi otec a syn Bernard a Paul-Henri Cahierovci. Predslov ku knihe napísal dlhoročný šéf F1 Bernie Ecclestone

Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
452606
Názov
Formula 1: Šampióni (Legendárni jazdci F1)
Podnázov
Legendárni jazdci F1
EAN/ISBN
9788055907963
Forma
Viazaná
Poznámka
1. vydanie
Autor
Maurice Hamilton
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2022/09
Rozsah
240
Rozmer
248×304 mm
Hmotnosť
1,70
Stav
U dodávateľa
Dostupnosť
Vyexpedujeme do 7 dní
Sadzba DPH
10%
Zľava
13%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Formula 1: Šampióni (Legendárni jazdci F1) zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.