Zvyšovanie flexibility dodávateľsko-odberateľských reťazcov aplikáciou vybraných metód manažmentu ri

Lenka Veselovská

Belianum2022 SVK Slovensky

Kniha: Zvyšovanie flexibility dodávateľsko-odberateľských reťazcov aplikáciou vybraných metód manažmentu ri - Lenka Veselovská
Katalógové číslo: 451606
Ušetríte až 1,34 € z bežnej ceny 16,50
A navyše získate 15 vernostných bodov
15,16
Na dopyt, preveríme dostupnosť
Skladom u dodávateľa

Kniha: Zvyšovanie flexibility dodávateľsko-odberateľských reťazcov aplikáciou vybraných metód manažmentu ri

Vedecká monografia „Zvyšovanie flexibility dodávateľsko-odberateľských reťazcov aplikáciou vybraných metód manažmentu rizika“ sa problematikou využívanie metód manažmentu rizika na zvyšovanie flexibility dodávateľsko-odberateľských reťazcov. Hlavným vedeckým cieľom monografie je preskúmať súčasný stav využívania vybraných metód manažmentu rizika na zvyšovanie flexibility dodávateľsko-odberateľských reťazcov a navrhnúť modelový algoritmus zvyšovania flexibility dodávateľsko-odberateľských reťazcov využitím vybraných metód manažmentu rizika. Monografia je rozčlenená do troch hlavných kapitol. Najprv prezentuje analýzu najvýznamnejších poznatkov z oblasti manažmentu dodávateľsko-odberateľských reťazcov, ich flexibility a manažmentu rizika. Na základe uvedených poznatkov sú v druhej kapitole preskúmané miera a spôsoby využívania vybraných metód manažmentu rizika na zvyšovanie flexibility vo vybraných podnikoch na Slovensku. Údaje boli získané dvoma primárnymi prieskumami realizovanými v rôznych časových obdobiach, čo umožnilo komparáciu zistení z obdobia pred prepuknutím krízy spôsobenej ochorením COVID-19 a počas priebehu krízy. V tretej časti sú prezentované návrh modelového algoritmu na hodnotenie rizík v dodávateľsko-odberateľskom reťazci a návrh ukazovateľa merania rizikovosti dosahovania flexibility dodávateľsko-odberateľského reťazca z pohľadu individuálneho podniku.

Úryvok z obsahu knihy ...
Podrobnejšie info
Katalógové číslo
451606
Názov
Zvyšovanie flexibility dodávateľsko-odberateľských
EAN/ISBN
9788055719597
Forma
Brožovaná
Autor
Lenka Veselovská
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2022
Rozsah
140
Rozmer
145×205
Hmotnosť
0,19
Stav
Skladom u dodávateľa
Dostupnosť
Na dopyt, preveríme dostupnosť
Sadzba DPH
10%
Zľava
8%

Hodnotenia zákazníkov

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Zvyšovanie flexibility dodávateľsko-odberateľských reťazcov aplikáciou vybraných metód manažmentu ri zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.