Technika

Práce s plastem, dřevem a kovem

Ivan Jařabáč

CZE Česky MONTANEX2022/09

Kniha: Technika - Práce s plastem, dřevem a kovem - Ivan Jařabáč
Katalógové číslo: 451258 viac »
Ušetríte až 1,61 € z bežnej ceny 15,95
A navyše získate 14 vernostných bodov
14,34
Vyexpedujeme do 7 dní
U dodávateľa

Kniha: Technika

Práce s plastem, dřevem a kovem

Odborná publikace s názvem TECHNIKA, PRÁCE S PLASTEM, DŘEVEM A KOVEM je určena zejména pro mladé nastupující učitele předmětu pracovní výchovy běžných i speciálních základních škol. Publikaci zcela jistě využijí i pedagogové středních škol (středních průmyslových škol, odborných učilišť a středních odborných učilišť), kteří v ní naleznou praktické náměty pro práci s technickými materiály v odborných školních dílnách.

Kniha nabízí čtenářům velké množství velmi zajímavých a bezesporu inspirativních námětů (celkem 10 pracovních námětů z plastů, 10 pracovních námětů ze dřeva a 10 pracovních námětů z kovů), které autor (učitel) vyrábí s žáky na 2. stupni základní školy v Ostravě - Hrabůvce. Každý praktický námět obsahuje velmi přehledný metodický list, kde je mimo jiné popisován: materiál, použití výrobku, ročník, výukové strategie, nástroje či technologický postup pro výuku učitelů v pedagogické praxi. Dále praktický námět zahrnuje technický výkres a (obrázky) fotografie zhotovených výrobku, které opravdu vyrobili žáci ve školní dílně na základní škole.

Pozitivem knihy je to, že technické výkresy praktických námětů jsou ve formátu A4, a učitelé je tak mohou ve školách snadno kopírovat a používat pro porozumění a orientaci žáků, kdy každý žák tak může mít na pracovním stole k dispozici technický výkres při zhotovování výrobků ve školní odborné dílně.

Kladně lze hodnotit i to, že některé uvedené praktické náměty implementují a podporují ve výuce alternativní rysy (kooperativní učení) např. při výrobě nýtované petlice, jejímž cílem je spolupráce a komunikace v pracovním týmu (měkké dovednosti), jiné náměty zahrnují i obsahovou integraci vzdělávacích oblasti a oborů i průřezových témat.

Vnímaví čtenáři (učitelé) odborné publikace zcela jistě realizují některé z uvedených praktických námětů v pedagogické praxi, protože předkládá řadu inspirací.

Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
451258
Názov
Technika
Podnázov
Práce s plastem, dřevem a kovem
EAN/ISBN
9788072254927
Forma
Neviazaná, bez prebalu, lesklá
Autor
Ivan Jařabáč
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2022/09
Rozsah
112
Rozmer
210×297 mm
Hmotnosť
0,36
Stav
U dodávateľa
Dostupnosť
Vyexpedujeme do 7 dní
Sadzba DPH
10%
Zľava
10%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Technika zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.